Regionhälsan Barn och Ungdomsmedicinsk Mottagning Kungälv

Vill du vara med och bidra till vårt team?

Om arbetet

Som specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin erbjuder vi dig ett varierande och stimulerande mottagningsarbete. Du arbetar i nära samarbete med kollegor och övriga professioner på mottagningen. Vi har huvudsakligen planerad verksamhet, men enstaka akuttider erbjuds för de minsta barnen. I tjänsten ingår även arbete i specialistteam med BVC i vårt upptagningsområde.

Med stor variation i sjukdomspanorama och patienternas åldrar ger arbetet bredd, spänning och variation. Med självständighet och möjlighet att följa patienterna över tid och utredningsansvar får du en helhetsbild av patient med anhöriga, vilket gör arbetet tillfredställande.

Utifrån vad verksamheten tillåter finns möjlighet att arbeta delvis på distans och du har också möjlighet att påverka din egen tid genom Regionhälsans flextidsavtal.

Möjlighet ges till egen utveckling såväl individuellt som tillsammans med gruppen. Du får varierande arbetsuppgifter och möjlighet att vara med och utforma hur arbetet skall utföras. Vi har ett gott samarbetsklimat, nöjda patienter och ett omväxlande arbete.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom barn- och ungdomsmedicin. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så som samarbetsförmåga, helhetssyn, noggrannhet, och flexibilitet. Du har lätt för att skapa förtroende hos patienter och vårdnadshavare. Du ser det som en självklarhet att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare.

Om oss

Öppenvårdsmottagningarna Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning (BUM) erbjuder specialistvård för barn och ungdomar upp till 18 år, som inte kräver inläggning. Vi samverkar över enhetsgränserna. Vi utreder, behandlar och följer upp allergi, astma, tarmsjukdomar, epilepsi, urinvägsinfektion samt tillväxtproblematik. Även vissa utvecklingsavvikelser och psykosomatiska problem behandlas.

Enheten i Kungälv har även en mottagning i Stenungssund. Vi som arbetar här är barnsjuksköterskor, barnläkare, barndietist, barn- och ungdomspsykolog, barnlogopeder och medicinska sekreterare och undersköterska. BUM Kungälv är den större mottagningen vad gäller barnunderlag och tjänster medan BUM Stenungssund är en deltidsmottagning. Vårt upptagningsområde stäcker sig över fyra kommuner och barnunderlaget är ca 28 000 barn och ungdomar. Vi har regelbunden samverkan med sjukhus, vårdcentraler, BVC, skolhälsovård, ungdomsmottagningar, Barn- och ungdomspsykiatri (BUP), Barn och ungdomshabilitering (BUH) och socialtjänst.

Villkor

Vi ser med öppenhet på en kombinerad tjänst inom VGR med hänsyn till verksamhet, förutsättningar och anpassningsmöjligheter.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Läs om våra förmåner på https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5819
Kontakt
  • Pia Nilsson, Enhetschef, 0700-824030
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, Jakob.Nyhlen@slf.se
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-23

Tillbaka till lediga jobb