NU-sjukvården, Område II

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

AnOpIVA
Kliniken AnOpIVA (Anestesi, Operation och Intensivvård) har cirka 500 anställda och har verksamhet på både Uddevalla sjukhus och NÄL. Verksamheten består av flera enheter fördelat inom intensivvård, operation, sterilverksamhet, uppvakningsvård och smärtbehandling.

Kliniken har ett stort utbildningsuppdrag och vi lägger stor vikt på att ha hög kvalitet och god kompetensutveckling.

Om tjänsten
Som verksamhetschef har du uppdraget att tillsammans med cheferna och klinikens medarbetare bedriva en högkvalitativ och effektiv vård med ett tydligt patientperspektiv.

Du ansvarar för verksamhet, ekonomi, personal och utveckling. Du arbetar strategiskt för att utveckla kliniken, området och NU-sjukvården som en helhet. Du säkerställer därmed ett förtroendefullt samarbete med NU-sjukvårdens övriga verksamheter.

Som verksamhetschef är du direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp.

Kvalifikationer
Vi söker dig med goda chef- och ledarkompetenser med stark vilja att leda och utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att vara chef över chef. Du har erfarenhet av att arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete. Du kan vara sjuksköterska, läkare eller ha annan högskoleutbildning som är adekvat för uppdraget.

Du är strukturerad och har tydliga mål. Du har lätt för att skapa goda relationer, är lyhörd och förtroendeingivande. Du behöver vara tydlig i din kommunikation, ha god beslutsförmåga samt kunna delegera, uppmuntra och följa upp resultat.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5744
Kontakt
  • Olof Ekre, Områdeschef, 070-4444175
Facklig företrädare
  • Johan Klaar, SACO, VårdförbundetKansli
  • Mary Foss, Vision, AnnikaIsaksson,Kommunal
  • Alla nås via växeln, 010-4350000
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb