Fastighet, stöd och service, Åter i bruk i Mölndal


Åter i bruk är Västra Götalandsregionens återbruksverksamhet. Vi tar hand om möbler från verksamheter i regionen som inte längre används, reparerar och rengör för att sedan sälja dem vidare internt. Vår verksamhet är en del av insatserna för att VGR ska nå miljömålen.

Vill du vara med och göra skillnad med oss?

Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra reparationer av kontorsmöbler exempelvis arbetsstolar, skrivbord och förvaringsmöbler där vissa av möblerna har mekanik som ska repareras. Du arbetar självständigt men nära resten av teamet som består av 6 personer. Tillsammans har ni en tydlig bild över hur behovet ser ut, vad som finns i lager och ni delar kontinuerligt kunskap med varandra. Du hämtar och levererar möbler till våra kunder runt om i regionen, ser möjligheter i vad som går att återbruka och kommer med idéer hur vi kan rädda möbler och produkter på ett ekonomiskt och hållbart sätt.

Då många är nyfikna på vår verksamhet har vi ofta studiebesök där du förväntas bidra med att berätta om verksamheten. Administrativa uppgifter så som rapportering, beställning och inventering förekommer också.

Arbetet är förlagt till dagtid, måndag till fredag. 

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som har ett brinnande intresse för återbruk och som har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, kanske som möbelmontör eller möbelreparatör? Har du arbetat med just återbruk blir vi extra intresserade!

Ditt intresse för teknik är stort och du är inte rädd för att testa dig fram för att hitta lösningar. Du är van att arbeta självständigt och att ta egna initiativ inom givna ramar. Att kommunicera, samarbeta och dela med dig av din kunskap är en självklarhet för dig.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha B-körkort. Har du även truckkort är det meriterande.

Du behöver även goda kunskaper i svenska språket då du behöver kunna ta till dig information både skriftligt och muntligt.

Vårt erbjudande

Tjänsten är en projektanställning på heltid under två års tid. Du utgår från vår verksamhet i Mölndal, men resor runt om i regionen förekommer. 

Vi erbjuder en varierad tjänst i en spännande verksamhet där du får vara med och bidra till en bättre miljö. Du blir en del av ett härligt och positivt gäng och får möjlighet att utvecklas tillsammans med verksamheten. 

Rekryteringsprocessen

I denna process kommer vi inte att läsa några personliga brev. Istället för personligt brev, kommer du att få besvara ett antal frågor där du får beskriva dina erfarenheter. Var så utförlig du kan i dina svar. Vi ber dig därför att endast ladda upp ditt CV när du registrerar din ansökan. 

För frågor som rör tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kim Aulin, eller Andrea Thomsen. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-09-30
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölndal
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5499
Kontakt
  • Andrea Thomsen, Områdeschef, 070-2048827
  • Kim Aulin, Koordinator, 073-5298488
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb