NU-sjukvården, Område II, Kirurgklinik, Avdelning 62

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Nu är det dags för dig att bli en del i vårt fantastiska team!  
Söker du efter ett jobb med goda möjligheter till kompetensutveckling? Hos oss behöver du inte vara bäst på allt, då vi alla har olikheter som kompletterar varandra. Vi söker dig som tillsammans med kollegor och chefer vill bidra med dina kunskaper för att både bibehålla samt utveckla avdelningen framåt! 

Om oss - Kirurgkliniken, Avdelning 62 
Som sjuksköterska i NU-sjukvården gör du skillnad för andra människor - varje dag. Här räddas liv, här förändras liv. Hos oss arbetar du tätt ihop med andra yrkeskategorier där vi på kirurgkliniken samarbetar och hjälps åt över avdelningsgränser och mottagningar. Här får du möjlighet att arbeta med bred och avancerad vård som präglas av utveckling och teamarbete! Avdelning 62 har 18 vårdplatser och är en kirurgisk vårdavdelning som främst bedriver avancerad bukkirurgi. Vår inriktning är i huvudsak planerad kirurgi av nedre bukorganen (tjock-och ändtarmen). Vi har även en endokrinologisk inriktning med tyreoidea- samt paratyreoideaoperationer. 

Hos oss på avdelning 62 är du en del av en vardag där pre-och posteroperativ omvårdnad är en central del och stor patientgenomströmning präglar enheten. Vi har ett tydligt lagarbete och du blir en del av ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistsjuksköterskor och läkare. Vi är måna om en kvalitativ bredvid gång där din introduktion skräddarsys utifrån erfarenhet och kunskap! Hos oss ligger återhämtning och utveckling i fokus. Vi arbetar efter individuella scheman. Tiden förläggs i samråd med chef.  

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet inom akutsjukvård eller erfarenhet som sjuksköterska inom kirurgi, men det är inget krav. Du är en person som tycker om att arbeta i team och har bra samarbetsförmåga men även trivs med att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du är ansvarsfull, noggrann, flexibel och tycker om omväxlande arbetsuppgifter och har intresse för mänskliga möten. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Övrigt 
Vi intervjuar löpande under hela ansökningstiden. Annonsen avser en nattjänstgöring.

Låter detta som arbetsplatsen för dig? Tveka inte att höra av dig!

Välkommen med din ansökan!  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4979
Kontakt
  • Annica Olesen, Vårdenhetschef, 010-4350621
Facklig företrädare
  • Lilith Novela Larsson, Vårdförbundet, vxl010-4350000
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2024-01-03

Tillbaka till lediga jobb