Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Infektion, Administrativ enhet

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till vårt trivsamma gäng och lär dig allt om infektionssjukdomar! Vill du ha ett stimulerade och intressant arbete med variation och omväxling? Nu söker vi en medicinsk sekreterare med viss tjänstgöring som vårdplatskoordinator till vår mottagning på Administrativa enheten inom Infektion.

Infektion har ansvar för att bedriva sjukvård, undervisning, forskning och utveckling inom infektionssjukdomar på Sahlgrenska sjukhuset. Verksamheten bedrivs på fyra vårdavdelningar med för närvarande 62 vårdplatser. De fyra vårdavdelningarna har olika inriktning, såsom barn, intensivvård, tuberkulos och multiresistenta bakterier. Till Infektionskliniken hör också en öppenvårdsmottagning som har både tidsbeställd och akut verksamhet. Öppenvårdsmottagningen inkluderar även kuratorsverksamhet, en resemedicinsk enhet samt en sprututbytesmottagning.

Hos oss vårdas patienter i alla åldrar som drabbats av akuta eller kroniska infektionssjukdomar. Hepatit, hiv och tuberkulos är några av dem, men nya virussjukdomar uppstår hela tiden vilket gör att vi alltid är i framkant och får vara med där det händer. Flertalet av patienterna som vårdas på Infektion blir friska och kan återgå till sitt ordinarie liv efter vårdtiden, vilket skapar en positiv känsla på enheterna.

Infektion ligger på Östra Sjukhuset. Vi är en liten klinik med en familjär stämning. Vi arbetar ständigt i ett nära samarbete med alla enheter, vilket medför att det är lätt att känna sig delaktig i verksamhetens strävan mot en Infektionssjukvård i toppklass. Här finns också möjlighet för dig att få arbeta med ett eget ansvarsområde.

På den administrativa enheten arbetar medicinska- och vårdadministrativa sekreterare, administratörer, heromaassistent och systemadministratör. Vi är i nuläget ett 20-tal medarbetare med en bra mix och varierad kompetens inom gruppen där vi lär oss av varandra.

Vad erbjuder vi dig?

Vi söker dig som vill arbeta i ett utvecklande och positivt team! Vi erbjuder dig en strukturerad introduktion och anpassad bredvidgång, stimulerande arbete med chans till utveckling. Det finns också möjlighet att förlägga viss arbetstid på distans. Vi har ett stort fokus på en god arbetsmiljö och arbetar ständigt med aktiviteter för god gemenskap och arbetsglädje.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar på vår infektionsmottagning. Du kommer tillsammans med en kollega att ansvara för vårdplatskoordinering (platsansvarig sekreterare), väntelistor, bokningar, journaldokumentation, telefonservice samt service till vårdpersonal samt kuratorer.

Då vi både har akutmottagning och planerad verksamhet med ny- och återbesök samt vaccinationer behöver du ha mycket goda kunskaper i ELVIS som är vårt patientadministrativa system.

Vi arbetar främst i ELVIS och Melior.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behöver även ha kunskap i ELVIS och Melior samt goda kunskaper i både det svenska och engelska språket.

Vi sätter stort värde på personliga egenskaper såsom god känsla för service, ansvar och noggrannhet. Vi söker dig som har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du ska kunna ta egna initiativ och vara positiv till förändrings- och utvecklingsarbete både på mottagningen och inom vår administrativa enhet. Arbetet kräver god prioriterings- och organisationsförmåga samt flexibilitet. Du ska också ha en god kommunikationsförmåga och ett gott bemötande. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö, ansvarskänsla och arbetsglädje som präglar hela vår administrativa enhet.

Är du nyfiken på arbetet hos oss och vill jobba med ett härligt glatt och ambitiöst gäng så tveka inte att söka! Vill du veta mera så är du välkommen att ringa oss!

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-29 eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4948
Kontakt
  • Enhetschef, Christina Nordh, 0700-824038
Facklig företrädare
  • Vision, Linn Åsell , 031-3434291
Publicerat 2023-07-25
Sista ansökningsdag 2023-10-17

Tillbaka till lediga jobb