Närhälsan Källstorp vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Närhälsan Källstorp vårdcentral är en väl fungerande enhet med en stabil personalgrupp och en stabil och erfaren läkargrupp. Nu står vi inför en generationsväxling och söker nya kollegor. Vi har cirka 9 900 patienter som valt att lista sig hos oss. Vi är en kompetent och väl sammansvetsad personalgrupp som har ett gott samarbete och alla är delaktiga i vårdcentralens utveckling. Vi prioriterar kollegialt utbyte och avsätter regelbundet tid för intern fortbildning.

För dig som vill utvecklas inom forskning har vi god samverkan med FoUUI Primärvården.  I utveckling av nära vård vill vi bland annat satsa på medicinteknisk utrustning och har utrustat vårdcentralen med ultraljud. Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den
allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård. 

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång
gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år.

Du erbjuds ett flexibelt schema för att skapa balans mellan fritid och arbete med goda möjligheter att arbeta på distans om så önskas. Du har även ett stort inflytande över ditt arbete och dess upplägg och dina arbetsuppgifter formas utifrån den specifika specialistkompetensen du har med dig. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin eller annan specialitet som arbetsgivare bedömer är likvärdigt, med behörighet att verka
inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt
Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I
arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4594
Kontakt
  • Amira Donlagic, Vårdcentralchef, 0722-065807
Publicerat 2023-09-11
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb