Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Fysioterapi Mölndal

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Fysioterapi Mölndal är en av fyra fysioterapienheter inom verksamhetsområdet Arbetsterapi och Fysioterapi, Sahlgrenska Universitetssjukhuset Göteborg. På enheten bedrivs fysioterapeutisk verksamhet i såväl sluten- som öppenvård inom medicin, ortopedi och geriatrik.

Vad erbjuder vi dig?

Vi kan erbjuda ett varierande och utvecklande arbete i en trevlig och välfungerande verksamhet. Klinisk verksamhet är tillsammans med utbildning och forskning våra huvuduppdrag. Hos oss kan du göra skillnad i människors liv samtidigt som du har möjlighet att utveckla din yrkeskompetens inom specialiserad rehabilitering i tvärprofessionellt samarbete. Som fysioterapeut på Fysioterapi Mölndal kommer du att ingå i en generös och ambitiös arbetsgrupp med stort utvecklingsintresse. Fördjupning inom aktuella medicinska specialiteter sker kontinuerligt genom individuell utvecklingsplan och förkovran i arbetsgruppen.

Arbetsuppgifter

Arbetet bedrivs inom slutenvård med huvudsakligt fokus mot intensivvård, men även andra arbetsuppgifter inom det medicinska området kommer att bli aktuella.

Vi söker nu dig som är legitimerad Fysioterapeut med gedigen erfarenhet av fysioterapeutiskt arbete inom sjukhusanknuten intensivvård, för att knyta dig till vår arbetsgrupp inom Medicin med inriktning mot följande arbetsuppgifter;

  • Bedömning och behandling av patienter på intensivvårdsavdelning
  • Bedömning och behandling av patienter med olika diagnoser inom nervsystemet, andning och cirkulation på allmänmedicinska vårdavdelningar

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har erfarenhet av bedömning och behandling av patienter inom sjukhusanknuten intensivvård. 

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår medicinska verksamhet.

Du tycker om att arbeta med varierande arbetsuppgifter och uppfattar dig själv som flexibel. Du klarar att arbeta i högt tempo vid behov, men prioriterar också när det krävs. Du trivs med att arbeta i team och tar initiativ. Du känner dig trygg i din yrkesroll och arbetar självständigt med patienterna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4196
Kontakt
  • Enhetschef Mia Gustafsson, 0722-022852
  • Enhetschef Tomas Wahlgren, 0735-965526
  • Sektionsledare Anna Johansson, 0720-614936
Facklig företrädare
  • Maria Liljeros, SACO, 031-3431464
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb