Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 2, Avd 353 - Hematologi/Trombos

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Hematolog med internmedicinsk kompetens välkomnas till oss på avdelning 353 - Medicin, Geriatrik och Akutmottagning Östra Sjukhuset (MGAÖ). 

Vi erbjuder goda möjligheter att kombinera arbetet med forskning, men det är inte ett krav. Vi värdesätter handledarintresse lika högt då vi bedriver utbildning av läkarstudenter, AT- och ST-läkare.

Arbetsbeskrivning

Som hematolog och internmedicinare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tjänstgöra på avdelningen och ansvara för en rondgrupp (både hematologiska och internmedicinska patienter) samt att handha patienter på hematologmottagningen. Dessutom ingår det jourer (husjour eller bakjour beroende på tidigare erfarenheter, hematologjour i hemmet), handledning samt konsultverksamhet. Det finns också möjlighet att arbeta i klinikens närsjukvårdsteam som gör hembesök hos patienter, eller att arbeta med polikliniska cancerutredningar på Diagnostiskt Centrum

Vad kan vi erbjuda dig?

På vår klinik erbjuds du som medarbetare den stora organisationens möjligheter, samtidigt som vi är en liten klinik med nära kontakt med kollegor inom alla yrkesgrupper.

Samarbetet och den kollegiala gemenskapen är god och det är något vi vädersätter.

Vi erbjuder dig ständig kompetensutveckling och det finns goda möjligheter att driva och delta i forsknings- och utvecklingsarbeten.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är både hematolog och specialistläkare inom internmedicin. Du har ett intresse av en bred hematologisk verksamhet liksom i kombination med det internmedicinska sjukdomspanoramat. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Nyfiken och intresserad av att av veta mer om tjänsten eller oss? Tveka inte att höra av dig! Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde September
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4084
Kontakt
  • Sektionschef, Sara Lann, 031-3434949
Facklig företrädare
  • SACO, Georgios Kontogeorgos, 0313438392
Publicerat 2023-06-01
Sista ansökningsdag 2023-07-05

Tillbaka till lediga jobb