Närhälsan Opaltorget vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi ligger beläget i Västra Göteborg, 10 minuter från centrala Göteborg och 10 minuter till havet. Vårdcentralen har 7 700 personer listade, vilka speglar både demografi, socioekonomi och ålder i området. En hög spännvidd i socioekonomi innebär många berikande, omväxlande och utvecklande möten med en varierad patientpopulation. Vårdcentralen ansvarar för fyra vård- och omsorgsboenden för äldre samt flera boenden för yngre med behov av funktionsstöd, hemsjukvård samt BVC som är kopplat till en familjecentral. Opaltorget byggs just nu om och rustas upp, därför har vårdcentralen för två år sedan flyttat in i nya fina lokaler. Fullbemannade är vi fyra allmänläkare och fyra ST-läkare.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla verksamheten fokuserat på medicinsk kvalitet, tillgänglighet och kontinuitet. Hos oss finner du ett närvarande, tydligt och stödjande ledarskap med korta beslutsvägar och du kommer känna av en god gemenskap där humor och glädje får ta stor plats. Vi strävar tillsammans mot målet att alla våra patienter skall vara nöjda efter kontakt med oss.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: 
https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Tjänsten är en kombinationstjänst där du arbetar 50% administrativt samt 50% som sjuksköterska/distriktssköterska.

I rollen som teamledare kommer du samordna och leda det dagliga arbetet tillsammans med chef och medarbetare. Du kommer ansvara för bemanning, verksamhetsuppföljning och utvecklingsarbete. Du är underställd vårdcentralchefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp. 

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska/distriktssköterska spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, hembesök, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av arbetsledning, verksamhetsstyrning eller liknande arbetsuppgifter. Även erfarenheter från primärvård och mottagningsarbete är meriterande.

Vi söker dig som är patientorienterad, engagerad och positiv. Vi ser även att du är flexibel, har ett professionellt arbetssätt och anser att ett gott bemötande mot såväl patienter som kollegor är en självklarhet. Du ser till helheten på kort och lång sikt, kan prioritera och förstår olika perspektiv. Du är kommunikativ, tydlig och driven. Vi vill också att du delar Närhälsans kärnvärden; Pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Övrigt

Intervjuer kommer ske löpande.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4030
Kontakt
  • Emmelie Rolfö, Vårdcentralchef, 0722-078407
Facklig företrädare
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tillbaka till lediga jobb