Fastighet, stöd och service, Fastighetsförvaltning


Område Västfastigheter, Bygg och Förvaltning ansvarar för Västra Götalandsregionens hela fastighetsbestånd och dess utveckling, dess tekniska system i nära samarbete med hyresgästerna för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer.

Huvudförvaltare

Är du intresserad av att leda, förvalta och utveckla sjukhusfastigheter samt skapa förutsättningar gällande framtidens sjukvård för invånarna i Västra Götaland? Enheten Fastighetsförvaltning SU ansvarar för samtliga sjukhusfastigheter och hyresgästrelationen gentemot Sahlgrenska Universitetssjukhuset.

Vi söker nu dig som vill bli vår nya huvudförvaltare för Mölndals och Högsbo sjukhus

Som huvudförvaltare kommer du ansvara för det övergripande arbetet med förvaltning och utveckling av sjukhusfastigheterna. Med fokus på kundens behov arbetar du med investeringsplaner, lokalförändringar, hyresanalyser och ansvarar för investeringsprojekt. Våra sjukhusfastigheter har högt ställda krav på teknisk standard och robusthet för att möte vårdens behov och du verkar i nära samarbete med din kund.

Mölndalstomten kommer ha stort fokus på större upprustnings- eller ersättningsinvestering samt arbete med ny detaljplan. Även Högsbotomtens långsiktiga utveckling står i fokus för tjänsten.

Vi är ett tight team som består av professionella fastighetsförvaltare och projektledare med höga ambitioner som tillsammans skapat en inkluderande atmosfär. Tillsammans med de andra fastighetsförvaltarna, tekniska förvaltare, projektledare och drift- och service, arbetar du utifrån våra ekonomiska krav och tekniska ramar. Du utgår från Regionens Hus i Göteborg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av fastighetsförvaltning med vana att vidareutveckla etablerade fastigheter som ingår i en större verksamhet. Du är utbildad högskole- eller civilingenjör inom samhällsbyggnad eller högskoleexamen inom likvärdigt område, alternativt annan utbildning/ erfarenheter som bedöms likvärdig.

Du har erfarenhet från större organisationer inom fastighets-, byggbranschen eller industri, samt gärna arbetat med utveckling av sjukhusfastigheter, med vana att leda.

Du har mycket god kunskap inom fastighetsförvaltning, hyresgästrelationer, projektledning samt bygg- och fastighetsutvecklingsprocesser.

Du behöver ha B-körkort. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande.

För att trivas i rollen
Som person är du kommunikativ och har en god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är flexibel och van att arbeta självständigt samtidigt som du uppskattar att vara del och leda ett starkt team. Du är handlingskraftig, har ett systematiskt arbetssätt, inflytande och en stabilitet att bidra med.

Du har lätt för att formulera dig väl i tal och skrift.

I rekryteringsprocessen används personlighets och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.

Varmt välkommen med din ansökan senast 10 september.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till samhällsnyttan. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

Vi har verksamhet i hela Västra Götaland med kontor i Uddevalla, Göteborg, Borås och Skövde samt på samtliga av våra driftenheter.

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3990
Kontakt
  • Fredrik Sundaeus Fastighetschef , 0720-442216
Facklig företrädare
  • Iowan Hedendahl Sverigens ingenjörer:, 0722-056401
  • Jonna Olsson VISION, 072-2167133
Publicerat 2023-08-17
Sista ansökningsdag 2023-09-10

Tillbaka till lediga jobb