Södra Älvsborgs Sjukhus, VO bild och funktionsmedicin och medicinsk service

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vill du vara med i den digitala transformationen med fokus på användandet av digitala verktyg och arbetssätt utifrån ett verksamhetsperspektiv? Verkar det spännande, sök då tjänsten inom digital verksamhetsutveckling hos oss på Informationssystem IT. 

Om vår lediga tjänst
I rollen som IT-projektledare hos oss kommer du få möjlighet att driva och genomföra regiongemensamma projekt i nära samarbete med verksamheterna på sjukhuset. Arbetet är varierande och du kommer arbeta tillsammans med personer från olika områden på SÄS och inom regionen för att skapa bestående värden för verksamheten. Arbetet innebär att driva och leda tekniska frågor. Detta innebär att du kommer att arbeta med både projekt och behov från linjeverksamheten samt i viss mån även utveckling tillsammans med verksamheten utifrån ett kund- kvalitet- och effektivitetsperspektiv. Tjänsten innebär även att stötta verksamheter strategiskt inom IT-området.

Om oss på informationssystem IT
Enheten på Södra Älvsborgs Sjukhus är en enhet med 15 engagerade medarbetare. Idag arbetar vi framför allt med systemförvaltning, användarstöd, utbildning för de största sjukhusgemensamma systemen på SÄS samt projektledning för IS/IT-projekt. IT-driften sköts av annan part. Vi är en viktig servicefunktion till vården och det är en självklarhet för oss att bidra utifrån verksamhetens perspektiv i våra åtaganden.

Vården står inför en utmaning med en åldrande befolkning och begränsade resurser. En del av lösningen menar vi är att öka användandet av bra digitala lösningar, såsom digitala vårdmöten, webbtidbok, vård- och behandlingsplan, både bland medborgare och medarbetare. Ytterligare ett område som kräver stort engagemang de närmaste åren är Program Millenium, läs mer om Millenium här Millennium - Vårdskiftet (vgregion.se)

Din profil
Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial utbildning och/eller erfarenhet från offentlig verksamhet inom IS/IT och digitala arbetssätt. Erfarenhet av projektledning är en fördel, likaså erfarenhet av att ha arbetat med verksamhetsutveckling. Du har kunskap inom vårdens system och en bakgrund inom området hälso- och sjukvård. God teknisk kunskap inom IS/IT är meriterande.

Som person vill vi att du ska kunna skapa engagemang och delaktighet samt vara lyhörd för behov. Eftersom tjänsten innebär många kontaktytor både inom SÄS och regionalt ser vi det som viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är bra på att bygga kontaktnät. Som medarbetare hos oss behöver du även vara ansvarstagande och ha ett personligt driv.

Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så varmt välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga gärna utbildningsbevis med ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3963
Kontakt
  • Anette Eriksson, enhetschef, 033-6161916,anette.e.eriksson@vgregion.se
  • Urban Svensson, projektledare, 033-6164446,urban.svensson@vgregion.se
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb