Fastighetsförvaltning, Göteborg


Är du nyfiken, driven, och vill ha en rolig och omväxlande tjänst? 

Område Fastighetsförvaltning söker nu en hyresadministratör!

Område Fastighetsförvaltning ansvarar för kundrelationen, fastigheterna, dess tekniska system och utveckling för att skapa trygga och robusta lokaler i en samhällsviktig verksamhet. Fastighetsförvaltning ansvarar även för regionens behov av extern inhyrning, parkering och tillgänglighetsfrågor och för regionens fastigheter för resecentrum, buss och tågdepåer. 

Arbetsuppgifter

Som hyresadministratör hos oss Fastighet, stöd och service, område Fastighetsförvaltning kommer du vara ett viktigt stöd för våra hyresgäster, fastighetsförvaltare och fastighetschef avseende uppgifter om lokaler, hyror, ytor samt övrigt administrativt stöd. Som hyresadministratör ansvarar du för att hålla vårt hyressystem uppdaterat, samt är sakkunnig inom hyressättning och ritningsuppdatering. Vidare har du en viktig roll i samband med enhetens prognos- och budgetarbete. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor vid vårt kontor i Göteborg där du också har din placering.  Resor kan förekomma inom regionen 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi eller fastighet, alternativt erfarenhet som bedöms likvärdig.  I den här rollen är det viktigt att vara serviceinriktad, noggrann och driven. Vidare behöver du ha förmågan att se vad som behöver göras och att arbeta självgående och strukturerat.

Du har flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hyresadministration, kunskap om hyresavtal samt är van att arbeta som stödfunktion. Dina datorkunskaper är goda, framför allt inom Office-paketet, och du uttrycker dig väl i tal och skrift.

Har du dessutom erfarenhet och kunskap om Faciliate, FM Access eller Raindance är detta meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters verksamhetsidé ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet. 

Varmt välkommen med din ansökan senast den 8/6.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde September 2023, eller enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3952
Kontakt
  • Fredrik Sundaeus, Fastighetschef, 0720442216
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tillbaka till lediga jobb