Närhälsan Öckerö vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

På Närhälsan Öckerö vårdcentral arbetar vi med allt från förebyggande hälsoarbete till akut omhändertagande. Vårdcentralen är belägen i mycket moderna luftkonditionerade lokaler i centrum av Öckerö kommun. Det är lätt att pendla med egen bil och tar ca 35 min från centrala Göteborg. Gratis parkering finns. Täta bussturer som tar ca 45 min från central Göteborg. Idag är vi ca 23 anställda i olika yrkesgrupper som arbetar på vårdcentralen och har ca 5 700 listade personer i alla åldrar. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten med ständiga förbättringar, där alla är delaktiga. Vi har därför täta APT:n och proffesionsmöten där vi gemensamt arbetar med och följer upp pågående projekt.

Vårdcentralen erbjuder läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för diabetes, astma/KOL, Rökavvänjning, hypertoni, äldre- och demensvård. Vi har även rehabkoordinator och vårdplaneringssköterska samt ett psykosocialt team bestående av psykolog, kurator och vårdsamordnare. Vi har en relativt låg andel sjukskrivningsärenden och arbetar aktivt och gemensamt med dessa genom veckovisa multiprofessionella samverkans- & rehabmöten. I samma lokaler finns bl.a. barnmedicin, rehab- och ungdomsmottagning. Detta medför enkla kommunikationsvägar och möjligheter till enkla samarbeten.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med huvudsaklig tjänstgöring på vår vårdcentral, möjlighet till administration och digitala vårdmöten hemifrån finns.

Du och dina kollegor bildar ett team med möjlighet att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning.

Om dig

Du har svensk läkarlegitimation och har specilaistutbildning i området allmänmedicin. Du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift (lägsta nivå svenska C1), då du ska kunna kommunicera med patienter, anhöriga och kollegor obehindrat.

Du har lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner, är inkännande och mån om att ha en god kommunikation med patienter och kollegor. Arbetet kräver att du har förmågan att planera, organisera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi värdesätter din specialistkunskap högt och ser gärna att du kontinuerligt underhåller dina kunskaper och vill vara en kunskapsresurs för dina kollegor. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser en sysselsättningsgrad på 100 %, men går att diskuteras.

Intervjuer sker löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3901
Kontakt
  • Sari Siirilä, Vårdcentralchef, 0736-244051
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet , jakob.nyhlen@slf.se
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb