Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 7, Lungmedicin-och medicinavdelning

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Bli en del i vårt team på lungmedicin och medicinavdelningen

Lungmedicin och medicinavdelningen är under utveckling och expansion. Här arbetar vi i team kring patienten, med allt från det akuta omhändertagandet till patienter i livets slutskede. Kombinationen mellan akutsjukvård och omvårdnad är något arbetsgruppen gärna lyfter fram som stimulerande och roligt, korta snabba möten blandat med mer långsiktiga relationer. Vi har ett inarbetat arbetssätt där vi arbetar nära läkare, sjuksköterska, undersköterska, logoped, tandhygienist, kurator, arbetsterapeut och sjukgymnast.

Ett uppdrag med bredd!

Sektionsledare utövar sitt uppdrag i nära samarbete med enhetschef och medicinskt ledningsansvarig samt schema/bemanningsansvarig vilket gör att det är viktigt med kommunikation. Arbetstiderna är i huvudsak dagtid och var 4:de helg.
Som sektionsledare ska du vara en förebild för verksamheten och inför medarbetarna, därför präglas uppdraget av helhetssyn, lyhördhet, delaktighet samt intresse. Sektionsledare ska verka för effektiv användning av avdelningens personalresurser i samarbete med enhetschef. Utöver de sektionsledande uppgifterna som tjänsten innefattar så kommer du också vara delaktig som sjuksköterska på enheten.  

Är du flexibel och intresserad av att utveckla verksamheten, dig själv och andra?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse av kvalitet/verksamhetsutveckling och att arbetsleda. Har du vidareutbildning och/eller erfarenhet av lung-/medicinpatienter och avdelningsarbete samt att arbetsleda är det meriterande. Du är en positiv, lyhörd och ansvarstagande person som är intresserad av och har förmågan att arbeta i team. Ditt arbetssätt präglas av flexibilitet, initiativtagande, självständighet, empati och en tydlig kommunikation. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till ett stimulerande och omväxlande arbete som sektionsledare på lungmedicin och medicinavdelningen, Skaraborgs Sjukhus i Skövde.

Övrigt

Rekryteringsprocessen sker löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3879
Kontakt
  • Cinikka Arthursson, enhetschef, 072-2039326
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb