Skaraborgs Sjukhus, Verksamhetsområde 2, Kirurgavdelning Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Vill du arbeta i en spännande verksamhet som både har akut kirurgisk vård och planerad vård? Då är detta jobbet för dig!

Beskrivning

Avdelningen är en allmänkirurgisk vårdavdelning med sammanlagt 21 vårdplatser, vi tar emot patienter i behov av kirurgisk vård och behandling, både akut och planerat dygnet runt. På avdelningen arbetar ca 40 medarbetare. Hos oss erbjuds du mentorskap som ett led i att du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska hos oss. Under året 2023 påbörjas även ett strukturerat utbildningsprogram.

Citat från medarbetare. "Älskar variationen i mitt arbete, med både planerad och akut vård. Alla dagar är olika och vi är ett härligt gäng som stöttar varandra."

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska på vår vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. På kirurgen har du möjlighet att påverka och göra skillnad för patienten i det dagliga arbetet. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi arbetar aktivt med utvecklings- och förbättringsarbete utifrån patienten och verksamhetens fokus. Du arbetar med positiva och hjälpsamma kollegor och tillsammans skapar vi god vård för patienter och anhöriga. Hos oss arbetar du i en gynnsam atmosfär med varierat tempo där ingen dag är den andra lik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är intresserad av kirurgisk vård. Du är bra på att identifiera omvårdnadsbehov i kombination med den medicinska vården, allt i syfte att ge patienterna den senaste och bästa vården! Vi tror på ett gott samarbete mellan avdelningarna, vilket även bidrar till kompetenshöjning hos våra medarbetare. Vår strävan är att utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog för patientens bästa. För oss är det viktigt att alla trivs på jobbet! För att trivas hos oss är det viktigt att du har en positiv inställning och ett bra bemötande.

Vi ser gärna att vår blivande medarbetare är en erfaren eller nyexaminerad legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från arbete med kirurgisk omvårdnad, eller vidareutbildning inom kirurgi är meriterande.

Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Kliniskt basår är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I Kliniskt basår ingår introduktionsdagar, handlednings- och utbildningsdagar samt hospiteringsdagar. Syftet med Kliniskt basår är att skapa bra förutsättningar för nyutexaminerade sjuksköterskor att stärka sina teoretiska kunskaper och praktisera färdigheter samt växa in i sin nya profession.

Vill du veta mer om tjänsten eller ställa lite frågor? Ta gärna kontakt med Enhetschef Kristina Lifvergren

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3660
Kontakt
  • Enhetschef, Kristina Lifvergren, 0700822531
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2023-05-09
Sista ansökningsdag 2023-07-21

Tillbaka till lediga jobb