Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Vårdadministrativ enhet

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamhet

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta i en spännande och dynamisk miljö tillsammans med övrig administrativ personal och vårdpersonal. På den Vårdadministrativa enheten inom Ortopedin är vi totalt 44 medarbetare; medicinska sekreterare, vårdadministrativa sekreterare, administratörer samt systemadministratörer. Verksamheten är geografiskt fördelad på tre sjukhus. Din placering kommer att vara på Mölndals sjukhus.

Om tjänsten

Du erbjuds ett stimulerade och varierande arbete där du som medarbetare får ta ett stort eget ansvar i nära samarbete med övriga kollegor. I rollen som medicinsk sekreterare hos oss på Traumateamet får du möjlighet att utvecklas i en arbetsgrupp som präglas av öppet klimat, stort engagemang och god stämning. Traumateamet är vårt största team och teamet ingår i öppenvården. Man arbetar således inga helger eller röda dagar.  

Patientgruppen är varierande och tempot är ibland högt vilket ger en variation och utmaning i arbetet. Vi arbetar i en miljö där man tar till vara varandras kunskaper och där vi utvecklas tillsammans som team. Arbetet vi erbjuder är varierande med bland annat journalskrivning, remisshantering, diagnosregistrering, patientbokning och samordning med andra instanser.

Vi är nytänkande och ser gärna att du är delaktig i moderniseringen av dagens sjukvård. Du får möjligheter att påverka genom att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten och du blir en viktig bricka i ett team där vi tillsammans arbetar för framtidens vårdadministration. Möjlighet till viss procent distansarbete.

Vem söker vi?

Vi söker dig medicinska sekreterare med godkänd utbildning inom Hälso- och sjukvårdsadministration 80p KY/400p YH eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Erfarenhet av Melior och Elvis är meriterande.

Du är driven och vill vara med och påverka. Du är positiv med förmågan att lyfta blicken och se möjligheterna. Arbetsglädje är ett ledord hos oss. Vi vill att känslan ska vara avslappnad och inkluderande. Då vi arbetar teambaserat är det viktigt att du har ett gott bemötande och att du har lätt för att samarbeta.

Vi tillämpar löpande urval så varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3348
Kontakt
  • Maria Alvelin, Enhetschef, 070-0206746
Facklig företrädare
  • Christina Lilja Ingvarsson, Vision, 0722-04203
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-05-26

Tillbaka till lediga jobb