NU-sjukvården, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg

Framtidens sjuksköterska – vi söker dig! Arbeta som sjuksköterskeassistent hos oss i sommar!

Studerar du termin 5 på sjuksköterskeprogrammet och är intresserad av att arbeta som
sjuksköterskeassistent? Hos oss är du med och skapar framtidens sjukvård tillsammans med patienterna. Vi vill ta del av din kompetens och ge dig möjlighet att utvecklas.

Att arbeta hos oss
Som sjuksköterskeassistent hos oss får du möjlighet att stärka dina kunskaper inför kommande yrke. Under handledning av legitimerad sjuksköterska arbetar du i det direkta omvårdnadsarbetet och får träna på specifika sjuksköterskeuppgifter. Du erbjuds en god introduktion och handledning.

I din roll som sjuksköterskeassistent möter du patienter som är i behov av medicinsk omvårdnad och rehabilitering. Du arbetar nära patienten, vilket kräver att du har ett stort intresse för människor och förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. Du kan exempelvis få utföra arbetsuppgifter som ankomstsamtal för nya patienter, daglig PVK-kontroll, venprovtagningar, samtal och omvårdnad av patienter samt behjälplig i omvårdnadsplanering och läkemedelshantering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är sjuksköterskestuderande och har genomfört termin fem med godkända resultat senast i juni 2023, har erfarenhet av journalsystemet Melior samt har minst tre månaders arbetslivserfarenhet som undersköterska, barnsköterska eller skötare inom slutenvård. Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. 

Övrigt
Våra avdelningschefer intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Har du önskemål om och vana från någon verksamhet så ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose dina önskemål, men det är i huvudsak verksamhetens behov som styr var du blir placerad.

Vi vill att du bifogar resultatintyg från sjuksköterskeprogrammet samt eventuella betyg från vård-och omsorgsprogrammet. 

NU-sjukvården är en verksamhet som bedriver vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2023-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2503
Kontakt
  • Linn Kristiansson, HR-specialist , 010-4356809
  • Linnéa Jumark, HR-specialist, 010-4356876
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2023-05-31
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb