Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, Beroendemottagning Hisingen

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Är du intresserad av ledarskap finns nu möjligheten att söka en spännande och utvecklande tjänst som sektionsledare på Beroendemottagning Hisingen. Beroendemottagning Hisingen är en av två basmottagningar inom Göteborg som vänder sig till vuxna personer (från 18 år) som har en beroendeproblematik med eller utan psykisk ohälsa som kräver specialistsjukvård. På mottagningen arbetar vi tvärprofessionellt.

Mottagning erbjuder utredning, bedömning, återfallsprevention, samtalsbehandling och samtalsstöd på olika nivåer men även farmakologisk behandling. Det finns möjlighet till handledning och utbildning utifrån uppdraget. Enheten är öppen under dagtid måndag till fredag. 

Arbetsuppgifter

Som sektionsledare arbetar du i nära samarbete med enhetschefen och tillsammans arbetar ni med att kvalitetsutveckla enheten och verksamheten i stort. Sektionsledaren ansvarar för att dagligen arbetsleda tjänstgörande personal samt implementera arbetsordningar och rutiner. Tillsammans med chef och medarbetare arbetar du också för att upprätthålla en god arbetsmiljö och är drivande i förbättringsarbeten.

Vi är måna om att du som sektionsledare utvecklas i ditt uppdrag. Som sektionsledare kommer du bredda ditt professionella nätverk och ha samarbete med flera olika professioner och samverkanspartners. Inom ramen för uppdraget erbjuds du också handledning tillsammans med andra sektionsledare. 

Tjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Om dig

Vi söker dig med intresse för ledarskap. Du kan sprida arbetsglädje i arbetsgruppen och få gruppen att arbeta mot gemensamma mål, du är kreativ och kommer gärna med nya idéer. Arbetets varierande karaktär förutsätter att du arbetar strukturerat, kan fatta egna beslut och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är självgående, flexibel, trygg och kommunikativ.

Ett krav för tjänsten är att du har erfarenhet från beroende och psykiatri samt att din grundprofession är sjuksköterska, kurator eller specialistskötare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi värnar om ett arbetsklimat som bygger på engagemang, en positiv grundinställning, nyfikenhet och intresse. Urval sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2485
Kontakt
  • Sektionsledare Matilda Hansson, 070-0825699
  • Enhetschef Darko Pankovski, 031-3433600
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Gustaf Ahlqvist, 0722-074188
  • Kommunal, Anders Wallenius, 0767-872077
  • Akademikerförbundet SSR, Git Olofsson, 072-2063558
Publicerat 2023-03-23
Sista ansökningsdag 2023-04-06

Zurück zu Stellenangeboten