Sjukhusen i väster, Medicinavdelning 8, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Vi på Avdelning 8
Avdelning 8 är en del av Verksamhet Medicin på Kungälvs sjukhus. Vi har för några år sedan flyttat in i en av Sveriges modernaste vårdavdelningsbyggnader. Den nya avdelningen är byggd så att varje team med sjuksköterskor, undersköterskor, paramedicinare och läkare får bästa förutsättningar att ta vara på varandras och patienternas resurser och kompetens. Arbetet har förändrats i och med att varje patient vårdas i eget rum och att avdelningen är utrustad med ny teknik inom området.

Vi är en specialistmedicinavdelning med inriktning mot hematologi, gastroenterologi och endokrin/diabetes. På avdelningen finns specialistkompetens och avancerad teknik för att vårda patienter som behöver medicinsk akutvård. Vi på Avdelning 8 har ett tätt samarbete med den medicinska dagvården på sjukhuset. I vårt dagliga arbete möter vi även den allmänmedicinska patienten, vi har stor bredd på vår patientgrupp.

Arbetsuppgifter och arbetssätt
Arbetet på avdelningen är kunskapsintensivt, utvecklande och spännande. Vi arbetar med personcentrerad vård, vilket innebär att alla professioner – sjuksköterskor, undersköterskor paramedicinare och läkare – arbetar i ett gemensamt team tillsammans med patienten.

På avdelningen har vi föreläsningar kontinuerligt och vi jobbar aktivt med den interna och individuella kompetensutvecklingen.

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med när vi skapar och utvecklar vår avdelning och våra arbetssätt.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad sjuksköterska och det är meriterande med erfarenhet av våra specialiteter. För oss är det viktigt att du drivs av att vara med och utveckla vården med patienten i centrum, liksom att aktivt dela med dig av din kunskap till kollegor och lika nyfiket ta del av kollegornas kompetens.

Vi erbjuder 5 veckors introduktion och bredvidgången utformas utifrån din individuella kompetens och dina förutsättningar, vi har avstämningar under bredvidgången för se att introduktionen blir så bra som möjligt.

Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande och roligt i toppmodern arbetsmiljö samt med gott stöd av erfarna arbetskamrater och ett kunnigt ledarskap.

Kliniskt basår
För dig som är nyutexaminerad sjuksköterska/röntgensjuksköterska ingår Kliniskt basår under det första året i din tillsvidareanställning. Kliniskt basår innehåller föreläsningar, processorienterad omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Det ingår även att gå bredvid i andra verksamheter, för att du ska få en bredare förståelse för sjukhuset där du arbetar. Detta är en satsning som görs för att ge dig möjlighet att ytterligare utvecklas i din profession och bygga upp din yrkesidentitet.

Nöjda medarbetare ger nöjda patienter och en god arbetsmiljö ger hög patientsäkerhet!

Välkommen till vår avdelning!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 85-100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2479
Kontakt
  • Maria Skalsky, vårdenhetschef, 0303-98197
  • Sara Nyman, vårdenhetschef, 0303-98364
Facklig företrädare
  • Beatrice Wahlöf, Vårdförbundet, 0303-98538
  • Kungälvs sjukhus, Vårdförbundet, vardforbundet.ksh@vgregion.se
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-09-14

Tillbaka till lediga jobb