Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Tillgänglighet och vårdproduktion

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Det övergripande målet för hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen är att erbjuda en tillgänglig och produktiv hälso- och sjukvård som är sammanhållen, patientsäker och av högsta kvalitet, samt som alltid utgår från den enskilde patientens behov och erfarenheter. Det långsiktiga målet är att skapa en hälso- och sjukvård som ger ökat värde för patienten och samtidigt utnyttjar resurser effektivt.”

Arbetsuppgifter

Tjänsten är inriktad till vårdproduktion och ditt huvudsakliga uppdrag är att planera delta i och samordna arbetet med sjukhusets vårduppdrag. Andra arbetsuppgifter är exempelvis, att handleda och utbilda inom ämnesområdet, medverka i utredningar och utvecklingsprojekt både inom SU och inom regionen.

Tjänsten är organiserad inom Produktionscontrolling och vårdavtal. Enheten ingår som en del i det Centrala Produktionskontoret vars uppdrag är att stödja och synkronisera verksamheterna i processen med produktionsplanering. I uppdraget ingår att stödja linjeorganisationen med planering, uppföljning, registrering och analys av vårdproduktion samt försäljning av vård. Målet är att åstadkomma en effektiv produktion och samordna resurser inom och mellan verksamheter.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenheter av produktionsplanering och uppföljning samt en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer vara relevant för arbetsuppgifterna. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvårdsområdet.

Du trivs i en roll där du får initiera och driva utveckling tillsammans med andra. Du har även en förmåga att arbeta självständigt och är strukturerad och lösningsorienterad. Vidare är du en analytisk, kommunikativ och lyhörd person med god helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska UniversitetssjukhusetAnställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/2184
Kontakt
  • Hanna Axelsson, 070-9152049
Facklig företrädare
  • Reza Asadian, SACO, 073-0757946
  • Aiste Lindqvist, Vision, 072-2250011
  • Nicklas Modig, Vårdförbundet, 076-9402885
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb