Folktandvården, Specialistkliniken för ortodonti Skövde

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss

Specialistkliniken för ortodonti Skövde har två utbudspunkter, Skövde och Falköping, och vi delar lokaler med allmäntandvården. Lokalerna är nya och det är nära till bra kommunikationer. Totalt arbetar 2 specialister, 14 tandsköterskor och ortodontiassistenter samt 2 tandläkare under specialisttjänstgöring. Tjänsten är placerad i Skövde, men kan innebära arbete på båda klinikerna.

Viktiga värderingar på klinik är öppenhet, lära av varandra och glädje. Som en del av Sveriges största tandvårdsorganisation ges goda utvecklingsmöjligheter och vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv samt värnar om våra medarbetares hälsa.

Om jobbet

Hos oss träffar du patienter med behov av tandreglering, framförallt i åldrarna 14-19, men även mindre barn och vuxenpatienter. Vid kliniken behandlas svårare bettavvikelser som kräver avancerad apparatur. Kliniken bedriver även en omfattande konsultverksamhet hos allmäntandvården och samarbete med övriga specialistkliniker för patienter som kräver multidisciplinärt omhändertagande.

Teamarbete och kontinuerlig förbättring av verksamheten är naturliga inslag och arbetet som ortodontist bedrivs delegerat tillsammans med våra duktiga ortodontiassistenter och tandsköterskor.

Om dig

Vi söker en specialisttandläkare i ortodonti som är noggrann och strukturerad. Vi tror att du är en lojal och konstruktiv teamspelare som har lätt för att samarbeta och förmåga att skapa förtroende, både hos patienter och kollegor.

Om du är rätt person tar du initiativ och ansvar och har viljan att utveckla dig själv och ditt arbete samt bidrar på ett engagerat och positivt sätt till ett gott arbetsklimat och att kliniken vidareutvecklas och når sina mål.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för

Även du som är under ST/PG-utbildning och beräknas bli klar under 2023 är välkommen att söka tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt
Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1912
Kontakt
  • Klinikchef: Melinda Kisvardai Ionidis, 072-2003449
Facklig företrädare
  • Carina Bergman, TT, 0709-462221
Publicerat 2023-03-06
Sista ansökningsdag 2023-03-20

Tillbaka till lediga jobb