Försörjningsförvaltningen, Skövde, Lidköping

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde bidrar du till att skapa goda måltider med hög kvalité. Du blir en viktig del i att laga goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av tillagning av mat till patienter, dukning av matbrickor till patienter samt disk och städ. Du medverkar i och genomför egenkontroll tillsammans med dina kollegor. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

  • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
  • vara noggrann och ansvarstagande
  • ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
  • vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller likvärdig gymnasieutbildning. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med truckkort, och erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang.

Då kollektivtrafiken ibland kan begränsa möjligheten att börja arbeta tidigt vissa dagar så är det även meriterande om du har B-körkort och tillgång till bil. 

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Övrigt

Vi erbjuder semestervikariat och/eller timvikariat under sommaren 2023. Våra semesterperioder är mellan v.26-v.29, samt v.30-v.33. Vi ser gärna att du finns tillgänglig för att arbeta under hela perioderna, antingen en av dem, eller båda. 

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad två gånger (ref nr 2023/1808, 2023/1810), detta för att du kan välja vilken placeringsort som är aktuell, Skövde eller Lidköping. Annonserna leder till samma ansökningsformulär. Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerar din ansökan.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön/Timavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad v.26-v.33
Ort Skövde eller Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1808
Kontakt
  • Dennis Billing, Servicechef, 070-0824861
  • Marie Dahl, Servicechef, 0702-105008
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2023-03-01
Sista ansökningsdag 2023-04-03

Tillbaka till lediga jobb