Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Arbetsterapi och Fysioterapi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Om oss

Vill du bli medarbetare hos oss?

Vi bedriver fysioterapeutisk verksamhet på fyra enheter, Högsbo, Mölndal, Sahlgrenska och Östra. Som fysioterapeut på Sahlgrenska Universitetssjukhuset kommer du att vara en del i en helhet med många kollegor, möjligheter till teamarbete, alltid ha nära till kompetens i kollegorna runt dig på en arbetsplats som präglas av god trivsel.

Under det första anställningsåret följer du som medarbetare ett utarbetat introduktionsprogram. Fördjupning av klinisk kunskap sker kontinuerligt genom individuell utvecklingsplan och förkovran i arbetsgruppen.    

Vad kan vi erbjuda dig?

Ett roligt och givande sommarjobb med chans till förlängning under hösten! 

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut arbetar du, under sommaren, inom slutenvård med bedömning och behandling av patienter med olika diagnoser och funktionsnedsättningar inom rörelsesystemet, nervsystemet, andning och cirkulation. Erfarna kollegor kommer att finnas bredvid dig. Du arbetar också tillsammans i team med olika yrkesgrupper. Under terminer finns möjlighet till arbete inom den sjukhusanslutna öppenvården. 

Om dig

Är du legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och tycker att detta låter intressant ser vi fram emot att läsa din ansökan. Vi är nyfikna på dig! Vänta inte med att söka, då vi rekryterar löpande. Följ länken för att få en inblick i vår verksamhet: Arbets- och fysioterapeuter på Sahlgrenska Universitetssjukhuset - YouTube

Vi värdesätter egenskaper som samarbetsförmåga, självständighet, lyhördhet och flexibilitet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-06-14
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/818
Kontakt
  • Enhetschef Maria (Mia) Gustafsson, 0722-022852
  • Enhetschef Julia Philip Wigh, 0705-594805
  • Enhetschef Anna Sellius, 0768-366186
Facklig företrädare
  • Torbjörn Johansson, Fysioterapeuterna, 031-3421195
Publicerat 2023-01-30
Sista ansökningsdag 2023-04-16

Tillbaka till lediga jobb