Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Ortopedi, Avdelning 232

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Är du sugen på att jobba med planerad verksamhet? Vårt uppdrag är planerade protesoperationer.  Vi söker dig som har en positiv inställning och som vill utvecklas som sjuksköterska!

Vår verksamhet

Vårdavdelning 232 vid Mölndals Sjukhus är en högspecialiserad avdelning för planerad ortopedisk verksamhet. Som sjuksköterska arbetar du i team med undersköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut och läkare. Detta innebär en god möjlighet till kunskapsutbyte mellan yrkeskategorierna.

Till oss kommer patienter som ska få en ny protes i knä, höft eller axel eller som har ådragit sig en protesinfektion. Förutom att arbeta med inneliggande patienter har vi även en preoperativ modul på avdelningen dit patienter kommer för förberedelser på morgonen innan operation. Denna bemannas också av sjuksköterska från avdelningen. Specialisterna i protesteamet arbetar nära avdelningen och vi bedriver även forskning. Detta är en spännande verksamhet och möjligheterna för dig att utvecklas inom detta område och i ditt yrke är stora. Vi har fortlöpande utbildningssatsningar bland annat när det gäller protesinfektioner.

Inom område ortopedi finns ytterligare tre vårdavdelningar med olika inriktningar samt en ortopedmottagning som vi samarbetar mycket med.

Om ditt framtida arbete och vad vi kan erbjuda dig

Att arbeta som sjuksköterska på avdelning 232 innebär ett utvecklande, roligt och självständigt arbete. Avdelningen har ett gott arbetsklimat där vi hjälper varandra och delar med oss av vår erfarenhet och kompetens. Vi har regelbundna föreläsningar från personer i verksamheten och uppmuntrar till fördjupad kunskap inom områden som intresserar dig och utvecklar verksamheten. Du har möjlighet att gå utbildningar på arbetstid om du vill, tex handledarutbildning, och vi är generösa med tid till olika utvecklingsarbete i ditt schema. Vi anpassar våra semesterperioder efter operation vilket under de senaste åren inneburit att vi haft endast två perioder.

Vi är måna om att alla ska känna sig trygga i sin yrkesroll och därför har vi en plan för din introduktion och anpassar den efter dina behov. Är du helt ny i din roll ingår du även i vårt introduktionsprogram kliniskt basår där du får gå på reflektionsträffar och föreläsningar med andra i samma situation. Vi erbjuder dig vidare utbildning inom HLR, protesinfektioner samt andra intressanta ämnen!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Är du en positiv person som har lätt för att samarbeta och önskar att utvecklas i din roll som sjuksköterska så är du rätt person för detta arbete.

Vi är ett gott gäng och en avdelning som präglas av en fin stämning och hoppas att du vill bli en del av vårt team. Ser fram emot att få träffa dig och berätta mer om oss!

Rekrytering sker löpande under annonseringstiden, så sök tjänsten redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/590
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Sofia Nilsson, 072-1913022
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson, 072-1470471
Publicerat 2023-01-23
Sista ansökningsdag 2023-02-26

Tillbaka till lediga jobb