Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Verksamhet Neurosjukvård

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om oss

Neurosjukvården på Sahlgrenska Universitetssjukhuset har i uppdrag att ge högspecialiserad vård, diagnosticering och rehabilitering till patienter med sjukdomar och skador i hjärna, ryggmärg, nerver och muskler. Verksamheten är indelad i fem olika sektioner: neurologi, neurokirurgi, strokeenhet, klinisk neurofysiologi samt rehabiliteringsmedicin (belägen på Högsbo sjukhus).

Den administrativa enheten består av cirka 44 medarbetare som arbetar inom de ovannämnda sektionerna.

Vi har ett öppet och positivt arbetsklimat med möjlighet till personlig utveckling och hög delaktighet. Vår ambition är att tillvarata samtliga medarbetares kompetens och tillsammans, på ett professionellt och engagerat sätt, utföra de vårdadministrativa arbetsuppgifter i enlighet med verksamhetens mål.

Vi söker nu en avdelningssekreterare för arbete på avdelning 133. På avdelningen vårdas patienter med epilepsi, Parkinsons sjukdom och andra rörelsestörningar, myastenia gravis, MS (multipel skleros) samt övriga inflammationer i nervsystemet.  

Som medarbetare hos oss har du en viktig administrativ nyckelfunktion. Du kommer att få möjligheter att utveckla dina arbetsuppgifter utifrån din kompetens och utifrån verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete med eget ansvar där du tillsammans med övriga kollegor servar enheten med administrativt stöd.

Dina arbetsuppgifter på avdelningen är varierande men består i huvudsak av patientregistreringar i ELVIS såsom in- och utskrivning av patienter, patchning av dokument till E-arkiv, iordningställande av väntelistepatienter, viss kvalitetsregisterregistrering, DRG-registreringar, post- och provsvarshantering, journalutskrifter, samt andra administrativa uppgifter utifrån verksamhetens behov.

Som medicinsk sekreterare kan du också, beroende på kompetens och intresse, vara delaktig i de utvecklingsarbeten som pågår på enheten.

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning. Erfarenhet av vårdadministrativt arbete i Elvis och Melior är meriterande. 

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har god förmåga att arbeta i grupp/team med andra vårdkategorier. Du har tillsammans med övriga sekreterare ett ansvar för den gemensamma administrationen på enheten. Vi lägger stor vikt vid att du är lätt att samarbeta med, är noggrann, strukturerad och professionell i din yrkesroll samt att du har ett gott bemötande och en ansvars- och servicekänsla. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så ansök redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/581
Kontakt
  • Enhetschef Johanna Tiselius-Edman, 0702-547520
Facklig företrädare
  • Camilla Almgren, 0313424127
Publicerat 2023-04-25
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb