Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Öron-näs- och halssjukvård, Öron läkare

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vi erbjuder en mångfacetterad grenspecialistutbildning som täcker hela ämnesområdet utifrån målbeskrivningen för Hörsel och balanssjukdomar. Du arbetar tätt samman med erfarna specialister med regelbunden handledning. Vårdinsatserna sker på läns och högspecialiserad vårdnivå. Goda möjligheter till utveckling, kvalitetsarbete, undervisning och forskning finns.

Beskrivning av verksamheten

Hörsel och balansenheten är en del av Öron-näs-och halskliniken på Sahlgrenska Universitetssjukhuset. Detta är en av nordens största sammanhållna ÖNH kliniker med ett stort patientflöde och hög forskningsaktivitet. Kliniken bedriver verksamhet inom områdena hörsel och balans, huvud-halscancer, skopi, näsa och bihålor, otologi, foniatri, pediatrisk ÖNH och allmän ÖNH. Vi arbetar multidiciplinära i team.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med diagnostik, behandling, habilitering och rehabilitering av barn och vuxna med hörsel- och balanssjukdomar. Arbetet sker ofta i tätt samarbete med andra yrkesgrupper. Delar av arbetsuppgifterna utförs i team. Du deltar i utbildning, utveckling, kvalitetsförbättring och forskning på enheten. I tjänsten ingår även viss tjänstgöring inom allmän ÖNH och jourtjänstgöring.

Om dig

Du som söker är legitimerad läkare och specialist inom öron- näs- och halssjukdomar. Tidigare erfarenhet av att driva utvecklings-, kvalitetsarbete och forskning är meriterande. Du har ett stort intresse av att jobba inom hörsel och balansvård på en universitetsklinik. Du har god förmåga till kommunikation och samarbete både med patienter och medarbetare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi rekryterar löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Våren 2023
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/10314
Kontakt
  • Sektionschef, Björn Torén Krusell , 031-3429150,070-9507666
Facklig företrädare
  • SACO, Anna- Lena Roos, 031-3429147
Publicerat 2022-12-23
Sista ansökningsdag 2023-02-15

Tillbaka till lediga jobb