Folktandvården Färgelanda

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Vi saknar Dig och din yrkesskicklighet ! 

Folktandvården Färgelanda-Munkedal är kliniken för dig som har både kreativitet, lösningsfokus, empati och servicekänsla när du möter våra patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar.

Du har egna patienter, arbetar i team med sköterska och/tandläkare vid undersökningspass samt stöttar tandläkarna vid behandling av akutpatienter. Du sätter stor vikt vid att arbeta hälsofrämjande med våra patienter.

Du arbetar även med klinikens uppdrag att utföra hembesök hos vårdtagare med rätt till munhälsobedömning. Till stöd har vi tandsköterskan Emma som håller i utbildningsinsatser riktade mot all vårdpersonal i kommunen. Vårt mål är Frisk i munnen hela livet ! 

Vi söker en tandhygienist med placering i Färgelanda.  

Om oss
Vår klinik består av de två utbudspunkterna Munkedal och Färgelanda. I Färgelanda finns den lilla kliniken med ett stort hjärta för våra patienter. Färgelandakliniken ligger i samma byggnad som Närhälsans vårdcentral.

Kommunen Färgelanda som ligger i sydvästra delen av Dalsland erbjuder en fantastisk möjlighet till rikt friluftsliv med närhet till bär och svamprika skogar. Göteborg nås per bil inom 90 minuter. Självklart så är parkeringsplatsen hos oss kostnadsfri. Åker du med Västtrafik kan du resa under 2 timmar från centrala Göteborg. Hyreslägenheter finns både via privata uthyrare och kommunal. 

Arbetslaget präglas av värme, gemenskap och förmågan att ta tillvara på ljusglimtar under arbetsdagen. Tillsammans förbättrar vi vår verksamhet med patienten i fokus.

Kliniken har öppet måndag kväll till ca 18.00 då samtliga team arbetar men vi tar stor hänsyn till individuella arbetstider.

Kliniken i Färgelanda består av 6 behandlingsrum. Här arbetar både erfaren personal såväl som relativt nyutexaminerade. Vi består av 3 tandläkare, 1 tandhygienist och 6 tandsköterskor.

Utbudspunkt Munkedal består av 6 behandlingsrum, 3 tandläkare, 3 tandhygienister och 8 tandsköterskor. Arbetssättet är snarlikt och personal från båda utbudspunkterna kan få rycka in där störst behov finns.

Om dig
Du är legitimerad tandhygienist, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser fram emot att ta del av dina kunskaper och arbetslivserfarenhet men främst att du blir en av oss.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Färgelanda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/9881
Kontakt
  • Klinikchef: Kerstin Karlén, 076-7771420
Facklig företrädare
  • SRAT: Annelie Franzén, 070-5985740
  • Vision: Clary Karlsson , 070-2214137
Publicerat 2023-02-02
Sista ansökningsdag 2023-02-15

Tillbaka till lediga jobb