Södra Älvsborgs sjukhus, VO kvinna och barn

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Vill du bli vår nya kollega? Vi kan nu erbjuda ett stimulerande sjuksköterskearbete med omväxlande arbetsuppgifter där du ingår i ett multi professionellt team som skapas för barnet och familjen. Vi är en kompetent personalgrupp med högt i tak som värderar gott samarbete och att lösa arbetsuppgifter tillsammans.

Om vår lediga tjänst
Barn- och ungdomsavdelningen vårdar barn 0–17 år med varierande diagnoser inom många specialiteter. Vi arbetar utifrån en helhetssyn med barnet och vårdnadshavare i centrum. Lekterapi ingår som en naturlig del i vårt arbete. Vi lägger stor vikt vid att förbereda barnet inför undersökningar och behandlingar, så att barn och vårdnadshavare känner sig delaktiga och har kontroll över sin situation.

Vi vårdar medicin-, kirurg- och öron-näsa-halspatienter och ortopedpatienter. Det finns många professioner till hands i teamet runt barnets vård – läkare, barnsjuksköterska, sjuksköterska, undersköterska, barnsköterska, psykolog, kurator, lekterapeut, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och logoped. Som sjuksköterska arbetar du med att ge en god och säker omvårdnad till våra patienter. Du är den som leder och ansvarar för omvårdnadsarbetet och är ofta den som ser individens hela vårdprocess.

Arbetstid
Din arbetstid innefattar dygnets alla timmar och tjänstgöring 2 av 5 helger. Vi lägger individuella scheman som är verksamhetsanpassade med 10 veckors mellanrum.

Vårt erbjudande till dig är:
Att få arbeta med barn, på en klinik med ett brett utbud och stor variation som ger goda möjligheter till personlig utveckling. Ett omväxlande och roligt arbete med gott stöd av erfarna arbetskamrater. Vi är en bra arbetsplats med ett gott samarbetsklimat. Kompetensutveckling och utbildningar utifrån dina och verksamhetens behov. Möjlighet finns att söka utbildningstjänst med betald specialistutbildning inom barn och ungdom. En trygg och säker introduktion/bredvidgång på minst 6 veckor. Vi har ett välutarbetat introduktionsprogram där du kommer genomgå olika kompetenskörkort, bland annat inom diabetes, läkemedelshantering och onkologi. Du kommer få en mentor som under ditt första år ger dig stöd och handledning. När du arbetar natt inom VGR får du förhöjt ob-tillägg med 100%.

Som anställd hos oss finns även olika förmåner. Bland annat:

  • Satsningar på kompetensutveckling och lärande för många yrkesgrupper
  • Förmåner vid studier
  • Förmånliga försäkringar
  • Föräldrapenningtillägg
  • Friskvårdsbidrag
  • Fri öppen hälso- och sjukvård både inom länet och övriga landsting 

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna specialist inom barn och ungdomsvård. Vi hoppas och tror att du brinner för barn- och ungdomssjukvård. Att handleda och stödja patienten och vårdnadshavare är en viktig del i arbetet och det är därför meriterande om du har vana att möta barn, ungdomar och anhöriga. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som sjuksköterska men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet på dig som söker tjänsten och vi strävar efter en arbetsgrupp med mångfald där varje anställd kan bidra med sina erfarenheter till vår arbetsplats.

Bifoga kopia på yrkeslegitimation i din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastnings- och misstankeregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6699
Kontakt
  • Maria Juhlin, vårdenhetschef, 033-6162833
Facklig företrädare
  • Viktoria Nordlund, vårdförbundet, 033-6162135
Publicerat 2022-09-01
Sista ansökningsdag 2022-10-30

Tillbaka till lediga jobb