Södra Älvsborgs sjukhus, VO kvinna och barn

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Du erbjuds ett stimulerande och omväxlande arbete där du får vara med och göra skillnad för våra patienter. Vi söker nu därför dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse att arbeta inom kvinnosjukvård. För att passa hos oss ser vi det som en självklarhet att du har ett bra bemötande till både patienter, närstående och kollegor, ett högt engagemang och ett öga för kvalité. Du får gärna ha några års erfarenhet. Du blir en i gänget i en lagom stor personalgrupp med god stämning och positiv energi.

Om oss
Vi vårdar både planerade och akuta gynekologiska sjukdomstillstånd, tidigt gravida och nyförlösta kvinnor. På enheten har vi åtta vårdplatser. Då många av våra planerade operationer är dagkirurgiska ingrepp medför detta att patienterna ej behöver vårdas här nattetid i någon större utsträckning. Vi arbetar teambaserat med patienten i fokus på vårdavdelningen som läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, uroterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Din profil
Vi söker dig som:

- Är legitimerad sjuksköterska.
- Gärna har erfarenhet inom yrket.
- Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.
- Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
- Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
- Kommer med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.
- Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar.

Övrigt
Är du nyfiken på hur vi arbetar så finns det även möjlighet att komma på besök. Kontakta rekryterande chef Teresa Hjelmäng för att diskutera vidare.

Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga yrkeslegitimation med din ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/6572
Kontakt
  • Teresa Hjelmäng, vårdenhetschef, 072-2482791
Facklig företrädare
  • Ulrika Olofsson, Vårdförbundet, 033-6161965
Publicerat 2022-08-31
Sista ansökningsdag 2022-10-13

Tillbaka till lediga jobb