Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva Mölndal, Operation 3 Mölndal

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Operation 3 Mölndal är en operationsavdelning som arbetar med specialiserad dagkirurgi, korttidsvård och viss akutverksamhet. Vi har verksamhet måndag till fredag.

Enheten har sju operationssalar, en uppvakningsenhet och en vårdenhet för pre- och postoperativ vård. Vi opererar inom ortopedi med teaman artro, fot, trauma, CARE och för verksamheterna öron-näsa-hals, kirurgi, käkkirurgi och tand med speciella funktionshinder. Vi opererar både vuxna och barn från tio kg.

Vi erbjuder dig

På Operation 3 arbetar vi med ett stort patientflöde. Vi eftersträvar att få bra flöden genom att vara minst ett och ett halvt team per sal. Det innebär att du får en god introduktion och har alltid stöd av erfarna kollegor.

Vi jobbar måndag till fredag och du kommer vara ledig alla röda dagar men även vissa klämdagar. Under sommaren är avdelning stängd i tre veckor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med uppgifter som brukar förekomma på en operationsavdelning och som ingår i anestesisjuksköterskans roll.

Vi arbetar i team på salen med snabba flöden och korta bytestider. Du kommer få möjlighet att arbeta tillsammans med dina kollegor i något av våra många utökade ansvarsområden.

Om dig

Du ska vara legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i anestesisjukvårdsjukvård. Har du erfarenhet av att arbeta med barn är det meriterande. 

Du bör ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8675
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Madeleine Kurtén, 072 - 186 13 26
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Sara Åhlander , 031 - 343 34 10
Publicerat 2022-01-18
Sista ansökningsdag 2022-02-04

Zurück zu Stellenangeboten