Folktandvården, Frölunda kulturhus Göteborg

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Frölunda kulturhus har 22 medarbetare, varav sex tandläkare, fem tandhygienister, åtta tandsköterskor och tre receptionister. Vi har ett gott socialt klimat med trevliga gemensamma aktiviteter och är måna att samarbeta med varandra.

Vi behandlar cirka 5800 barn och 6000 vuxna patienter i alla åldrar. Inom klinikens upptagningsområde är det stor variation i den orala hälsan hos invånarna. Våra patienter behöver därför olika typer av tandvård och kliniken erbjuder en stor odontologisk bredd.

Kliniken är belägen i Kulturhuset där det även finns biograf, bibliotek, simhall, café och ett storkök där man kan beställa lunch dagligen. I nära anslutning finns bussterminal och spårvagnshållplats och kommunikationerna till andra delar av staden är goda.

På kliniken värderar vi samarbete, handledning och utvecklingsarbete där alla medarbetare har möjlighet att vara delaktiga. Utmaningar och nytänkande är spännande och driver verksamheten framåt.

Klinikens öppettider är 07:00 - 19:00 måndag till torsdag och 07:00 - 14:00 fredag.

Om dig

Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. 

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8349
Kontakt
  • Klinikchef Marie Hagman, 070 - 635 03 61
Facklig företrädare
  • Rumi, Enomoto Stignor, TT, 0708-966 296
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Tillbaka till lediga jobb