Folktandvården, Björkekärr Göteborg

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi är en klinik som växer, ca 30 medarbetare varav 5 tandhygienister och 8 tandläkare. Flertalet är yngre och ändå erfarna medarbetare som kommit till oss de senaste åren. Teamsamarbete och respekt för varandras yrkeskompetenser ger arbetsglädje. Dina blivande arbetskamrater är positiva och engagerade i utvecklingen av vår nya arbetsplats med nya arbetsprocesser.

Björkekärrskliniken ligger centralt i Göteborg med goda allmänna kommunikationer. Ex. restid är 18 min var 8e min med buss 17 från centralen.

Vårt kundlöfte som vi tagit fram tillsammans innebär att vår patient ska känna att hen:

- får kunskap om egenvård för bästa hälsa

- får en individuellt anpassad tandvård med hög kvalité

- är nöjd med bemötandet

Vi har förmåner som uppmuntrar till god hälsa som bland annat individuell hälsoprofilbedömning, massage, friskvårdskuponger för träning på fritiden samt fri hälso- och sjukvård inom primärvården.

Om jobbet

  • Du assisterar tandläkare eller tandhygienist vid patientarbete och sköter sterilarbete.
  • Administrativa arbetsuppgifter kring patientjournal i T4 tandvårdssystem, kallelser, frisktandvård. ”listvård” och receptionsstöd ingår i uppdraget.
  • Du har ett eget ansvarsområde för några uppgifter administrativt och/eller kliniskt som du planerar och utför självständigt.
  • Du vill bidra med utvecklingsarbete och du tillför nytänkande och flexibilitet i arbetsgruppen.
  • Du har kanske kompetens för uppsökande munhälsobedömningar, lustgas, profylax eller tillvänjningsbehandling som du kan bidra med till teamarbetet.

Om dig
Du som söker har tandsköterskeexamen.

Vi förutsätter att du har en god datorvana och kan hantera Officepaketet. Goda kunskaper i T4 och övriga tandvårdssystem som är vanliga kring patientarbetet är meriterande. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift, samt har lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Du är stresstålig och kan snabbt byta mellan arbetsuppgifter när verksamheten och patientbehoven kräver det. Du utnyttjar tiden effektivt, tar ansvar för dina uppgifter, är kvalitetsmedveten och visar engagemang.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första tiden. Handledningsprogrammet är en del av vårt tvååriga utvecklingsprogram med upp till 8 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen
Du som inte redan är anställd hos oss blir kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju. Efter ansökningstidens slut gör klinikledningen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Dessa intervjuer är planerade till vecka 4-5. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8314
Kontakt
  • Klinikchef, Bie Holtz, 070-764 16 78
  • Klinikkoordinator, Wanda Kaspersson, 010-441 84 40
Facklig företrädare
  • Annelie Sandell, Vision, 070-204 71 72
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Zurück zu Stellenangeboten