Folktandvården, Kvillebäcken

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter.

 

Om oss
Kvillebäcken ligger centralt vid Hjalmar Brantingsplatsen, en hållplats från Centralstationen. Du tar dig lätt hit med mycket goda kollektiva förbindelser, om du cyklar hit finns det garage med möjlighet till laddning.

På kliniken finns medarbetare i alla åldrar och med bred kompetens. Här arbetar 7 tandläkare, 5 tandhygienister, 9 tandsköterskor, 3 receptionister samt klinikledning.

Vi är en amitiös grupp som arbetar i en positiv anda där teamarbete och nytänkande är naturliga inslag. Vi utvecklas tillsammans genom ständigt lärande och alla medarbetare är delaktiga i klinikens utvecklingsarbete och projekt.

Hos oss träffar du patienter med varierat vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som tjänsten också ställer krav på både kreativitet, empati och servicekänsla.

Arbetsplatsen präglas av stor hjälpsamhet, god gemenskap och ett stort hjärta.

Det som gör Kvillebäcken unik är att vi samarbetar och delar lokaler med Folktandvårdens Utvecklingsklinik. Våra fina lokaler inrymmer förutom allmäntandvård, med senaste utrustningen, även konferenslokaler och filmstudio och tillsammans är vi engagerade i många olika utvecklingsprojekt.

Klinikens öppettider är 07:00 - 19:00 måndag till torsdag och 07:00 - 15:00 fredag. För dig kommer det att innebära en form av skiftgång med tjänstgöring en kväll i veckan.

Om dig
Du är legitimerad tandläkare, har god odontologisk kompetens och intresse för både barntandvård och vuxentandvård i kombination med framtidens tandvård.

Vi vill att du delar Folktandvårdens vision och värderingar. Som medarbetare hos oss representerar du dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och förstå vikten av god service och bra bemötande. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, är kvalitetsmedveten och tar egna initiativ. En händelserik arbetsmiljö motiverar dig.

Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året. Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars kompetensutveckling.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om rekryteringsprocessen

När din ansökan kommit in till oss blir du i första hand kontaktad av rekryterare på HR-enheten för intervju, gäller ej internt sökande. Efter ansökningstidens slut gör klinikchefen ett urval av de sökande och kallar till intervju på kliniken. Vi berättar gärna mer om vår arbetsgång när vi pratas vid.

Folktandvården Västra Götalandsregionen gör kontroll i misstanke- och belastningsregister innan anställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8219
Kontakt
  • Ann-Sophie Corneliusson, klinikchef, 010-441 83 37, 070-257 06 57
  • Linn Karlsson, klinikkoordinator, 010-441 83 38, 072-202 16 84
Facklig företrädare
  • Kerstin Söderström, TT, 010-441 89 10
Publicerat 2022-01-06
Sista ansökningsdag 2022-01-19

Zurück zu Stellenangeboten