Regionhälsan Sjukvårdens Larmcentral i Gamlestaden

Förste hjälpare. Rädda liv. Med experterna i ryggen hänvisar du den drabbade dit den ska för att snabbast få vård.

Om arbetet

Som sjuksköterska hos oss tar du emot samtal som rör vård och människor i kris, från 112. De behöver en bedömning och hjälp med vad för slags vårdinsats som krävs. Det är ett utmanande samtal där du stöttar inringare med allt från födsel till livets slut. Ibland är det akut och en omgående ambulans behövs, i andra fall kan en hänvisning till annan vårdnivå/vårdgivare vara det som hjälper patienten på bästa sätt.

Vi är igång dygnet runt, året runt. Då arbetet är krävande och stundtals mycket intensivt jobbar vi aktivt för att alla skall ha möjlighet till regelbundna pauser och återhämtning. Du jobbar utifrån individuell schemaplanering med kvoterad arbetstid.

Sen gör vi en hel del saker utöver det som står här, men vi vill att du söker till oss så vi kan träffas och berätta mer om verksamheten.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska med minst tre års yrkeserfarenhet. Har du en specialistutbildning är det särskilt meriterande. Det är också meriterande om du har pedagogisk utbildning/erfarenhet, om du tidigare har arbetat vid larm- och ledningscentral, och/eller har handledarutbildning.

Du vill vara i händelsernas centrum och hjälpa människor i nöd genom att se till att de får rätt hjälp. Du måste vara stresstålig, flexibel och kunna lyssna, skriva och ställa frågor samtidigt. Vi uppskattar också en ödmjukhet, tydlighet och noggrannhet och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behärskar svenska språket fullt ut i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vi arbetar i en högteknologisk miljö vilket förutsätter att du gillar telefon och IT. Goda kunskaper i Officeprogrammen Word, Excel och Outlook krävs.

Du är svensk medborgare och kan genomgå säkerhetsklassning. Inför anställningen använder vi tester för att säkerställa din förmåga att hantera arbetet.

Om oss

Med trevliga, erfarna kollegor vid din sida är du i händelsernas centrum. Alarmeringsvården är minst sagt spännande och du får goda utvecklingsmöjligheter.

Sjukvårdens Larmcentral startade 2017 inom Västra Götalandsregionen och arbetar med bedömning och prioritering av vårdärenden via 112. Idag utförs årligen cirka 225 000 ambulansuppdrag i Västra Götalandsregionen för regionens närmare 1,7 miljoner invånare. Uppdraget är att se till att patienten får rätt vård på rätt vårdnivå med rätt resurs i rätt tid – som ambulans, liggande sjuktransport eller hänvisning till sittande sjukresa.

Vi som arbetar här har kompetens från sjukvårdens alla arenor; sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Verksamheten finns i nya härliga lokaler där all kompetens sitter tillsammans, vilket gör att du alltid har nära till värdefullt samarbete med kollegorna. Vi är stolta över den yrkesmässiga mångfald som finns hos oss och för att vi tillsammans utför ett mycket viktigt arbete.

När vi nu expanderar ytterligare behöver vi dig som är sjuksköterska med erfarenhet från akutsjukvård, psykiatri, hemsjukvård, ambulanssjukvård, stroke, medicin, gynekologi, allmän kirurgi, lungmedicin, operation, anestesi, sjuktransport, ja listan kan göras både längre och bredare. Det allra viktigaste är att vi är rätt för varandra.

Villkor

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Våren 2022, enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/8069
Kontakt
  • Johanna Törnqvist, Områdeschef, 0769 - 46 51 25
  • Patrik Segerfelt, Enhetschef, 0725 - 38 87 93
  • Christian Calonne, Enhetschef, 0722 - 02 53 77
Facklig företrädare
  • Lars Edvardsson, Vårdförbundet, lars.edvardsson@vgregion.se
  • Ann-Christine Johansson, Vårdförbundet, 0761-41 22 07
Publicerat 2021-12-22
Sista ansökningsdag 2022-01-16

Zurück zu Stellenangeboten