Sjukhusen i väster, Ambulanssjukvård Alingsås

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Frölunda specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo närsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Alingsås ambulansverksamhet består av tre ambulansstationer, Alingsås, Vårgårda och Lerum. Inom ambulansverksamheten arbetar ca 40 tillsvidareanställda medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som ambulanssjuksköterska har man en aktiv roll i planering, utövande och ansvar för förekommande arbetsuppgifter inom ambulanssjukvården med utgångspunkt i Hälso- och sjukvårdslagen, Patientsäkerhetslagen och direktiv från ambulansöverläkaren. Ambulanssjuksköterskan skall utifrån ett etiskt förhållningssätt medverka till ett gott bemötande, god patientvård och bra arbetsmiljö.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, prehospital vidareutbildning är mycket meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav, men vi ser gärna att du har C-behörighet.

Utryckningsförarutbildning är mycket meriterande, samt god lokalkännedom om Alingsås ambulansdistrikt. Du bör ha god fysisk förmåga, då tester kommer att genomföras. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt och i team, liksom god social kompetens, är viktiga inslag.

Villkor
Avser visstidsanställning, sommarvikariat, under perioden 220501-220831.

Intervjuer och tillsättningar sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2021-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Alingsås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6720
Kontakt
  • Magnus Fondin, ambulanschef, 0322-22 77 77
  • Jonas Kängström, sektionsledare, 0322-22 77 79
Facklig företrädare
  • Martin Hulldin, Vårdförbundet, e-post: martin.hulldin@vgregion.se
Publicerat 2021-10-28
Sista ansökningsdag 2022-02-28

Zurück zu Stellenangeboten