Närhälsan Guldvingen Vårdcentral, Lidköping

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vårdcentralen Guldvingen i Lidköping är en vårdcentral i stark utveckling och har cirka 75 medarbetare med olika professioner och ansvarsområden. Vi arbetar i team och med ständiga förbättringar inom alla delar av vår verksamhet. Vår målsättning är att kunna ge god service till våra patienter som valt att lista sig hos oss. Idag har cirka 14 200 patienter listat sig på vårdcentralen. På vårdcentralen finns läkar- och sköterskemottagning, diabetesmottagning, astma/kolmottagning, BVC, ackrediterat laboratorie och mottagning för psykisk ohälsa. Vi har även UPH, barn och ungas psykiska hälsa. Vi har ett nära samarbete med Närhälsan Rehab, Barnmorskemottagning och ungdomsmottagning.

Om arbetet

Att vara undersköterska hos oss på Närhälsan Guldvingen Vårdcentral är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av provtagning, såromläggningar, assistera läkare vid mindre sårskador, akut omhändertagande av sjuka patienter samt laboratoriearbete. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

I nära samarbete med övriga yrkeskategorier bidrar du till vårdcentralens utveckling. Arbetet är omväxlande och arbetstakten anpassas efter stunden.

Om dig

Du har dokumenterad utbildning som undersköterska med erfarenhet av arbete inom primärvård. Har du tidigare erfarenhet från laboratoriearbete ser vi det som ett plus. Vi söker dig som är flexibel och har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du har ett intresse av att möta nya människor och är lyhörd för situationen kräver. Du tar egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi ser att du har intresse av att utvecklas i din profession och ett engagemang för att utveckla vården. Vi ser också att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer hållas fortlöpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2925
Kontakt
  • Helena Landberg, Enhetschef, Tel. 076-836 97 68
Facklig företrädare
  • Elisabeth Skoog, Kommunal, Tel. 0510-859 42
Publicerat 2021-05-04
Sista ansökningsdag 2021-05-18

Tillbaka till lediga jobb