Närhälsan Kungälv jourcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Kungälvs jourcentral är en liten och trevlig jourcentral som ligger i hörnet av Kungälvs sjukhus. Det är ett samarbete mellan privata och Närhälsans vårdcentraler i Kungälv och Ale men drivs av Närhälsan i Kungälv.

Om arbetet

Arbetet är omväxlande och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av arbete i kassa/reception, enklare provtagning, såromläggningar samt assistera läkare och sjuksköterska.  Arbetstiderna är kvällar 16.30-22.10 samt helger 09.30-16.30 vilket följer jourcentralens öppettider. Vi arbetar i journalsystemet Asynja Visph.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med flerårig erfarenhet och god social kompetens. Vi önskar att du har erfarenhet från primärvård, akutvård, mottagningsarbete eller liknande. Du är van vid självständigt arbete, laboratorium, sårvård och kassaarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga inslag. Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 57,21%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2108
Kontakt
  • Angela Blomquist, Enhetschef, 070-082 49 62
Facklig företrädare
  • Anne-Liz Hjelte, Kommunal, 010-4415042
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-04-14

Zurück zu Stellenangeboten