Närhälsan, Norrmalm vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Norrmalm vårdcentral är centralt belägen i Skövde på Käpplunda Gärde. Vi har en  stabil bemanning med erfaren personal. På grund av pensionsavgång behöver vi nu anställa en enhetschef. Hos oss blir du en av cirka 50 medarbetare som arbetar för att ge en god service till våra kunder.

Om arbetet

Tjänsten innebär ett samlat ansvar för enhetens verksamhet, personal samt personalekonomi, vilket även inkluderar arbetsmiljö, kvalitetssäkring och utveckling av enheten. Du ansvarar för din enhets bemanningsplanering, schemaläggning och löneadministration. Ditt arbete varierar under året beroende på verksamhetens behov där du i perioder arbetar ute i verksamheten.

Som enhetschef är du direkt underställd vårdcentralchefen och ingår i vårdcentralens ledningsgrupp. Du kommer vara chef för distriktssköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledande arbete och vill anta nya utmaningar som innebär att på bästa sätt leda andra och tillvarata enhetens intressen. Vi ser i första hand att du är legitimerad sjuksköterska men vi välkomnar även sökande med erfarenhet av att arbeta som chef och har annan lämplig högskoleutbildning eller motsvarande.

Du har förmåga att ta initiativ, ser till helheten och du tar ansvar för att arbeta mot uppsatta mål. Du ser Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande som viktiga samt har ett respektfullt och närvarande chefskap. Du arbetar med ständiga förbättringar tillsammans med medarbetarna, du är kommunikativ och arbetar med delaktighet och förtroende. Du har ett tydligt ledarskap och god social kompetens. 

Övrigt

Anställningsintervjuer kommer hållas löpande.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen och vi utgår från regionens fyra grundläggande chefskriterier Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap, Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen sker djupintervju och testning vid regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2103
Kontakt
  • Carina Wallin, Vårdcentralchef, Tel. 070-5771874
Facklig företrädare
  • Ingrid Ringeby, Vision 070-020 78 28, Anita Weidenholt, Kommunal, 0500-44 71 93
  • Mirna Rupcic Ljustina, SACO, 0500-44 71 60, Lena Jansson, Vårdförbundet 072-451 94 14
  • Mattias Hjelm, Ledarna, 070-239 07 10
Publicerat 2021-03-31
Sista ansökningsdag 2021-04-28

Zurück zu Stellenangeboten