Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 132 Kirurgi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Ett utvecklande arbete i en verksamhet under förändring väntar dig som sjuksköterska på avdelning 132.

Om oss

Nyligen inflyttade i renoverade lokaler omorganiserar vi vår verksamhet efter ett förändrat vårdbehov. Vår avdelning är en bred allmänkirurgisk akutvårdsenhet med förväntad kort vårdtid. Vi arbetar med snabba utredningar och undersökningar för att tillgodose våra patienters vårdbehov och behandlingar. Inläggningar sker dygnet runt via akutmottagningen och för ett effektivt omhändertagande av akutkirurgiska patienter har vi nära samarbete med andra kirurgavdelningar.

Vi vårdar också en del patienter postoperativt som genomgått elektiv kirurgi såsom thyreoida- eller bröstcancerkirurgi. Även dessa vårdtider är mycket korta och vi har ett tätt samarbete med verksamhetens kirurgimottagning för att upprätthålla högt flöde och god vård.

Här arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team tillsammans med läkare, fysioterapeuter. På dagturer på vardagar har vi en SPIK, Specialistsköterska i klinik, som stöttar kollegor och fungerar som ett ”bollplank”.

Vi erbjuder

Hos oss får du en introduktion på cirka fyra veckor anpassad utefter din tidigare erfarenhet. Är du nyutexaminerad får du en mentor under det första året. Vi har en avdelningslärare som regelbundet organiserar föreläsningar efter behov och önskemål på avdelningen. Vi uppmuntrar till vidare utveckling med möjligheten till att kunna specialisera sig i sin profession. 

Om dig

Vill du vara en del av ett team där öppenhet, omtanke, respekt och humor värderas för att uppnå ett gott arbetsklimat? Lockas du av en lärorik och utvecklande arbetsmiljö? Då kan det vara dig vi söker som ny kollega hos oss!

Stor vikt läggs vid intresse för människor i utsatta livssituationer och förmåga att hjälpa andra. Du är kreativ och flexibel och ser lösningar i stället för problem. Du är flexibel, noggrann och har lätt för att prioritera och fatta snabba beslut. Du är angelägen om att vi har en god arbetsmiljö på avdelningen.

Hjärtligt välkommen att söka till avdelning 132!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/2049
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Shahla Hosienpour, 031 - 342 84 68 / 072 - 206 85 25
  • Sektionsledare, Catharina Nordeborg, 031 - 342 93 48 / 072 - 241 32 70
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren, 031 - 342 33 50
Publicerat 2021-03-29
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Zurück zu Stellenangeboten