Södra Älvsborgs sjukhus, akutkliniken, ambulansenheten

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vår lediga tjänst
Vi söker nu dig som vill arbeta som ambulanssjukvårdare/undersköterska hos oss på SÄS. På sjukhuset sker vården dygnet runt, vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll och helg.

Du kommer som ambulanssjukvårdare/undersköterska att transportera sjuka patienter i fordon för liggande sjuktransport utan behov av övervakning. I arbetsuppgifterna ingår att kunna hantera teknisk utrustning såsom kommunikationsutrustning och fordonsdatorer där patientärenden inkommer från Sjukvårdens Larmcentral. Du kommer också som ambulanssjukvårdare/undersköterska hantera vårt bårsystem med tillhörande trappklättrare. Vidare kommer uppdrag som IVPA (i väntan på ambulans) inkomma och då ingår även, som första person på plats, att HLR ska påbörjas gällande både barn och vuxna. Arbetet innebär också att kunna agera utifrån en akut situation som plötsligt uppkommer och kunna ha beredskap för det.

Om oss
Akutkliniken består av akutmottagning i Borås och ambulansenheter i Borås, Ulricehamn, Skene, Svenljunga/Tranemo och Herrljunga, Single Responder/Bedömningsbil, lättvård samt liggande sjuktransportenheten. Din roll på sjuktransporten innebär ett stort ansvar med självständigt arbete. Uppdraget innebär att ombesörja sjuktransport av patienter mellan vårdenheter eller till/från hemmet. Vi ser att du ska arbeta utifrån ett etiskt förhållningssätt och medverka till ett gott bemötande, god patientvård och bra arbetsmiljö.

Som ny hos oss erbjuder vi dig

  • Introduktion där du får handledning i det dagliga arbetet
  • Ett gott arbetsklimat i moderna lokaler

Vårt arbetssätt präglas av samarbete och det dagliga arbetet är varierande. 

Din profil
Vi söker dig som är utbildad ambulanssjukvårdare eller undersköterska. Du ska ha körkort med lägst B-behörighet, samt god fysisk förmåga och simkunnighet. Erfarenhet från ambulanssjukvården och god lokalkännedom om SÄS upptagningsområde är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, stresstålighet samt förmåga att kunna arbeta självständigt är ett krav. Du är engagerad och ansvarstagande. Verksamheten arbetar utifrån en gemensam värdegrund, där patientperspektiv, professionalitet och helhetssyn är grunden.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1980
Kontakt
  • Carina Dinäss, vårdenhetschef , 033-616 10 02
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Pettersson, Kommunal , 033-616 20 37
Publicerat 2021-03-29
Sista ansökningsdag 2021-04-18

Zurück zu Stellenangeboten