Närhälsan Karlsborg Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Karlsborg vårdcentral ligger centralt i Karlsborg och har cirka 7000 listade patienter. Här arbetar cirka 30 medarbetare i team, tillsammans med Rehab, MVC och kommunen, för att forma och utveckla vår verksamhet inom ramen för Vårdval Västra Götaland. Förutom kvalitetsmässig vård arbetar vi hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande och sedan flera år tillbaka arbetar vi kontinuerligt med förbättringsarbete och att utveckla samverkan med våra vårdgrannar. Vi värnar om vårdcentralens utbildningsuppdrag och att erbjuda en bra lärandemiljö och god handledning.

Om arbetet

Som Distriktssköterska/Sjuksköterska hos oss arbetar du med varierande uppgifter som bedömning och rådgivning i telefon och med patientbesök på vår mottagning. Du är den som gör den första bedömningen och triagerar till rätt vårdnivå. Till största delen arbetar du självständigt men är också en del i teamarbetet kring våra patienter.
Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med våra patienter och övrig personal på vårdcentralen. Vi jobbar med en hög servicenivå och bemötandefrågor är viktiga för oss, allt för att våra besökare ska känna sig välkomna. Arbetet är mycket omväxlande och arbetsuppgifter och arbetstakt anpassas utifrån verksamhetens behov för stunden.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med specialistutbildning till distriktssköterska. Erfarenhet från mottagningsarbete är också meriterande. 

Det är viktigt för oss att du är serviceinriktad och har intresse och förmåga att möta våra olika besökare på ett bra sätt. Vi förutsätter att Du är öppen för att utifrån kompetens utveckla andra arbetsuppgifter som möter verksamhetens behov. Du har en positiv syn på förändrings- och utvecklingsarbete. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Ett gott bemötande till såväl patienter som medarbetare är en viktig egenskap och att du delar våra kärnvärden, Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Tjänsten avser ett vikariat på ett år, med chans till förlängning.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1/5 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller efter överenskommelse
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1534
Kontakt
  • Johan Ahlquist, Vårdcentralschef, tel. 076-104 55 43
Facklig företrädare
  • Lena Jansson, Vårdförbundet, tel. 072-451 94 14
Publicerat 2021-03-09
Sista ansökningsdag 2021-04-11

Zurück zu Stellenangeboten