NU-sjukvården, Område I, Specialistmedicinklinik, Avdelning 42

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Är utveckling viktigt för dig? Vill du utveckla en bred kompetens som sjuksköterska? Välkommen att bli en av oss på avdelning 42!

Avdelning 42
Vi är specialister på magtarmsjukdomar, leversjukdomar, njursjukdomar, endokrinologi och diabetes. Vi bedriver både akutsjukvård och planerad vård för exempelvis saltbelastningar och koloskopier. Hos oss erbjuds patienten en personcentrerad och avancerad vård.

På avdelningen arbetar vi även med UGV - uppgiftsväxling, som för dig som sjuksköterska innebär att du får mer tid till våra patienter. 

Vi är en härlig arbetsgrupp som lägger stort värde vid vårt goda samarbete. Vi vill att du ska trivas hos oss! Här får du en bred kompetens och goda förutsättningar till utveckling!

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om möjligheterna som finns oss hos! Om du vill är du varmt välkommen på rundvandring på vår avdelning!

Om dig
Vi söker nu en medarbetare som vill vara med och utveckla avdelning 42 tillsammans med oss. Du som söker är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du är en person som trivs med ett fartfyllt arbete. Du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och arbetar alltid utifrån ett patientfokuserat förhållningssätt. För dig, likväl som för oss, är det en självklarhet att bidra med ett gott humör på arbetsplatsen.

Vad kan vi erbjuda dig?
För oss är det viktigt att trivas och att känna sig trygg på sin arbetsplats. Som ny sjuksköterska erbjuds du därför en fyra veckors introduktionsperiod, detta för att ge dig en stabil grund att stå på.

Vi har individuella scheman och erbjuder olika schemaalternativ för möjlighet till återhämtning och kompetensutveckling.

Hos oss i NU-sjukvården erbjuder vi olika förmåner till våra medarbetare. Exempelvis har vi friskvårdsbidrag på 1500 kronor, fri hälso- och sjukvård i hela Sverige och som medarbetare är du medlem i vår personalklubb där du får förmåner och rabatter på hälsa, friskvård, upplevelser, resor och mycket mer.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Annonsen avser en tillsvidaretjänst med tjänstgöring dag/kväll.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1525
Kontakt
  • Urban Fredriksson, tf Vårdenhetschef , 010-435 04 26
Facklig företrädare
  • Christian Sandberg, Vårdförbundet , vxl 010-435 00 00
Publicerat 2021-03-16
Sista ansökningsdag 2021-04-30

Zurück zu Stellenangeboten