NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri, Sektion 3

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om verksamheten
Rättspsykiatrin på Brinkåsen består av fyra vårdavdelningar med olika inriktning utifrån psykiatrisk diagnos. Gemensamt för våra vårdavdelningar är att våra patienter är dömda till sluten rättspsykiatrisk vård. Inom rättspsykiatrin har vi både ett vårduppdrag och ett samhällsskyddansvar. Vi arbetar därför både med omvårdad och säkerhet. 

Vill du få en inblick i vår verksamhet? Kika på vårt bildspel via länken https://www.facebook.com/nusjukvarden/videos/2489311197961136/

Vårt uppdrag är att genom vård och behandling öka patientens psykiska hälsa. Vårt mål är att få patienten mer delaktig i sin vård. Att individualisera vårdinsatserna ökar förutsättningarna för patienten att få kontroll över sin sjukdom och därmed förhindra återfall i brottslig verksamhet.

Förutom omvårdnadspersonal finns i anläggningen andra kompetenser och professioner som stöd i våra vårdprocesser med syfte att nå våra behandlingsmål.

Vad kan vi erbjuda dig?

  • En unik arbetsmiljö i specialanpassade lokaler.
  • Kontinuerliga utbildningsinsatser kopplade till vårt arbete inom rättspsykiatrin.
  • Möjlighet till specialistutbildning.
  • Kontinuerlig handledning för att du som medarbetare ska känna dig trygg och få möjlighet att trivas och utvecklas i din roll som sjuksköterska.

Vi arbetar i vårdlag utifrån ett kontaktmannaskap baserat på evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Som sjuksköterskan kommer du att ha ett övergripande omvårdnadsansvar inom vårdlaget samt ansvara för olika medicinska insatser.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med intresse för psykiatri. Vi jobbar i team och har kontinuerlig kontakt med närstående och vårdgrannar och lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete.

Kliniskt basår
Som nyutexaminerad sjuksköterska ingår du i Kliniskt basår med regelbundna mentorsamtal på avdelningen. Läs mer om det kliniska basåret här

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under hela annonseringstiden.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin begär vi alltid utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Kliniken tillämpar mentorskap, som en del i Din introduktion.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/1133
Kontakt
  • Katarina Lennvinge, Avdelningschef avd 91, 010-473 40 81
  • Stefan Svanström, Avdelningschef avd 93, 010-473 40 83
  • Helena Mattsson, Avdelningschef avd 92, 010-473 40 82
  • Sara Larsson, Avdelningschef avd 94, 010-473 40 84
Facklig företrädare
  • Christian Sandberg, Vårdförbundet, vxl 010-435 00 00
Publicerat 2021-03-23
Sista ansökningsdag 2021-05-13

Zurück zu Stellenangeboten