Södra Älvsborgs sjukhus, Medicinkliniken, Lungmottagning

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om vårt lediga tjänst
Vi är ett tryggt och stabilt gäng som söker dig som vill arbeta som sjuksköterska på lungmottagningen, ditt arbete kommer att vara som sjuksköterska på cytostatikamottagning.

Sjuksköterskan har det övergripande ansvaret för patient och närstående genom hela vårdkedjan. I uppdraget ingår att vara särskilt tillgänglig, att informera om kommande steg i vård och behandlingen, att ge stöd vid normala krisreaktioner och att förmedla kontakter med andra yrkesgrupper. Du kommer administrera cytostatikabehandling och annan cancerbehandling på vår mottagning. Som sjuksköterska har du ansvar att följa patienter med lungcancer och närstående genom hela vårdkedjan, från utredning till onkologiskbehandling. Arbetet är mycket varierande med ibland mycket högt tempo för att andra dagar vara lugnare.

I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring på vår avdelning. Du arbetar 2 helger under en 10-veckorsperiod.

Om oss
På Lungmottagningen arbetar vi med cytostatikamottagning/kontaktsjuksköterska, KOL-mottagning, syrgasmottagning, telefonrådgivning, spirometrier, förberedelse inför diagnostiska undersökningar som ex bronkoskopi, CT-punktion, astma/allergi m.m.

På Lungavdelningen arbetar vi i team och våra specialiteter är t.ex. KOL, lungfibros, lungcancerutredningar, infektionssjukdomar exempelvis endocardit, svåra pneumonier och svåra gastroenteriter

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som vill arbeta på lungmottagningen. Har du sedan tidigare cytostatikakörkort är detta meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och ha en stark känsla för teamarbete. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten. Du ska även ett positivt och trevligt bemötande mot kollegor och patienter. Du bör ha en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer? Kom gärna på studiebesök till oss. 

Bifoga yrkeslegitimation i din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4353
Kontakt
  • Ulrica Östlund, vårdenhetschef, 033-616 22 69
  • Lence Nikolova, vårdenhetschef, 033-616 22 57
Facklig företrädare
  • Ellinor Johansson, Vårdförbundet, 033-616 21 92
Publicerat 2020-09-17
Sista ansökningsdag 2020-10-25

Zurück zu Stellenangeboten