Närhälsan Slottsskogen vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vi är en väletablerad vårdcentral belägen i Linnéstaden i centrala Göteborg. Vi är ett kompetent och engagerat team som arbetar för en hög kvalitet på vården. Vi lägger stor vikt vid ett trevligt bemötande, ett gott samarbete och god sammanhållning, vilket speglar sig i vår arbetsmiljö.

Närhet till vårdgrannar, remissinstanser, sjukhus och apotek bidrar till ett smidigt och välfungerande arbetssätt.

Vi är ca 30 medarbetare som tar hand om de nära 11000 patienter som valt oss som sin vårdgivare. Det är vi stolta över!

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området och kommer innefatta mottagningsarbete, hembesök, ansvar för särskilda boenden, läkarmottagning på BVC. Då vi är en utbildande vårdcentral kommer du också att handleda AT/ST-läkare och läkarstudenter. Vi satsar mycket på utbildning och utveckling och på ett nära samarbete inom och mellan professioner. Det finns möjlighet till flexibla lösningar på arbetsupplägg inom ramen för verksamhetens behov.

Om dig

Du är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk sjukvård med några års erfarenhet som specialist och handledare. Som person är du kommunikativ och har ett professionellt arbetssätt och ett gott bemötande både mot patienter och kollegor. Vi ser gärna att du är intresserad av att handledning och utbildning.

För att trivas hos oss tycker du om att vara en del av en arbetsplats där samarbetet med kollegorna är en naturlig del av arbetet. Samtidigt är du van vid, och trivs med, att arbeta självständigt. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi vill att du tillsammans med oss lever upp till Närhälsans kärnvärden: omtänksamhet, pålitlighet och nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4305
Kontakt
  • Lena Strömberg, Vårdcentralchef, Tfn 0708 - 23 58 00
Facklig företrädare
  • Mats J Berg, Sveriges Läkarförbund , Mejl: mats.j.berg@vgregion.se
Publicerat 2020-09-15
Sista ansökningsdag 2020-11-01

Zurück zu Stellenangeboten