NU-sjukvården, Område III, Barn- och ungdomsklinik, Barnmottagning NÄL

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 400 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Specialistmottagning för barn
Barn- och ungdomsmottagningen på NÄL är en specialistmottagning där barn och ungdomar i åldern 0-18 år vårdas. Här arbetar ett team som består av barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, dietist, psykolog och barnläkare.

Vi söker nu en medarbetare till vårat team!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i vården kring kring patienten och ha kontinuerlig kontakt med patient och anhöriga. Tjänsten är förlagd på barnmottagningen på NÄL.

Kvalifikationer
Legitimerad barnsjuksköterska med vidareutbildning inom barn- och ungdomssjukvård, alternativt sjuksköterska med erfarenhet inom barnsjukvård. Erfarenhet av mottagningsarbete/dagvård är meriterande.

Då arbete med barn kräver kreativitet och tålamod för att skapa ett förtroende hos patient och dennes vårdnadshavare, är vikten av att ett gott bemötande A och O. Vi ser att du som sökande har lätt för att samarbeta med såväl kollegor som anhöriga. Du har ett intresse för barnsjukvård och vill arbeta för verksamhetens, gruppens samt din personliga utveckling.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet utifrån ett barnperspektiv.

Övrigt
Annonsen avser ett vikariat på ett år med start enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4294
Kontakt
  • Eva Olsson, avdelningschef, 010-435 20 01
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet , vxl 010-435 00 00
Publicerat 2020-10-01
Sista ansökningsdag 2020-10-16

Zurück zu Stellenangeboten