Sjukhusen i väster, Psykiatri, Psykiatrimottagning Stenungsund

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus – Alingsås lasarett, Angereds Närsjukhus, Frölunda Specialistsjukhus och Kungälvs sjukhus. Vi ansvarar också för uppbyggnad och drift av Högsbo specialistsjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet. Sjukhusen i väster har en budgetomslutning på cirka 2815 mnkr.

Välkommen
Vi på Psykiatriska mottagningen i Stenungsund söker nu i första hand en medicinsk sekreterare alternativt en erfaren receptionist.

Psykiatriska mottagningen Stenungsund
Verksamhet Psykiatri består av allmänpsykiatriska mottagningar, BUP-mottagningar, psykosteam, akutteam, vårdavdelningar och en DBT-enhet. Psykiatriska mottagningen i Stenungsund är en psykiatrisk öppenvårdsenhet som har Stenungsund och Tjörn som upptagningsområde. Arbetsplatsen är belägen vid Stenungs torg, alldeles vid havet med goda kommunikationer med kollektivtrafik och bil, vilket gör det lätt att ta sig hit. På mottagningen arbetar omkring 25 personer. Vi arbetar i två team med sekreterare, sjuksköterskor, läkare, psykologer, kurator, sjukgymnast och arbetsterapeut.
Mottagningen har goda resultat, väl fungerande arbetsmiljö och trevlig stämning.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av sedvanliga sekreteraruppgifter som journalskrivning, receptions- och kassaarbete samt arbete med flera IT-system.

Om dig
Du skall i första hand vara utbildad medicinsk sekreterare alternativt erfaren receptionist. Då vi har en trevlig stämning på mottagningen och är mycket måna om att behålla denna, krävs att du har lätt att arbeta i team. Du bör också ha lätt för att lära dig nya saker då våra system utvecklas löpande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och flexibilitet.

Villkor
Tjänsten avser ett vikariat under 6 månader, eventuellt möjlighet till förlängning.

Övrigt
Vi begär utdrag ur misstanke- och belastningsregistret på alla som erbjuds anställning inom Verksamhet Psykiatri.

 

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stenungsund
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4246
Kontakt
  • Carl Styvén, enhetschef, 0303-24 11 01
Facklig företrädare
  • Christina Lilja Ingvarsson, Vision, 0722-04 20 37
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Zurück zu Stellenangeboten