Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Geriatrik Mölndal, Osteoporosenheten

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Osteoporosmottagningen Mölndal är en regionspecialitet i Västra Götaland. Mottagningens uppdrag är att utreda, diagnostisera och behandla misstänkt osteoporos. Vi arbetar självständigt och i team med läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare och kanslist. Mottagningen har öppet vardagar måndag-fredag.

Vad kan vi erbjuda dig? 

Vi kan erbjuda dig en spännande verksamhet som verkar för en god arbetsmiljö, kvalitet och tillvaratagande av medarbetarnas kompetens, patientens bästa samt arbetsglädje.

Om arbetet

Tjänsten innehåller varierande arbetsuppgifter. I det dagliga arbetet ingår kontakter med interna såväl som med externa vårdgivare. Utföra bentäthetmätningar (DEXA-teknik), läkemedelsbehandling, patientrådgivning, remisshantering samt administrativa arbetsuppgifter i Melior och ELVIS.   

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet inom yrket. Tidigare erfarenhet av bentäthetsmätning är meriterande.

Du som söker är empatisk, flexibel, ansvarstagande samt ser till patientens bästa. Arbetet ställer höga krav på självständighet, organisationsförmåga och samarbete. Som person är det viktigt att du är lyhörd, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Vi kommer att ta stor hänsyn till den personliga lämpligheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4238
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marielle Claesson , 031- 343 42 55
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Magnus Hansson/Karin Franck , 031- 343 16 08
Publicerat 2020-09-11
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Zurück zu Stellenangeboten