Västfastigheter, Område Drift och Service

Västfastigheter bygger hus som räddar liv. Vi bygger nytt, utvecklar och ansvarar för driften i kritiska vårdmiljöer samt inom kollektivtrafik och kultur- och utbildningssektorn i hela Västra Götalandsregionen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi hållbara miljöer. Därför söker vi dig som vill ha meningsfulla arbetsuppgifter och vill göra verklig skillnad för patienter och vårdpersonal. Läs mer om oss på www.vastfastigheter.se

Vi söker nu en Driftchef inom Brand, Styr och Beredskap

Område drift och service ansvarar för drift, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll och kundservice. Våra fastigheter är komplexa och tekniskt utmanande. Med vårt specialistkunnande och kännedom om våra kunders villkor är vi med och skapar förutsättningar för livsviktig vård.

Rollen som Driftchef hos oss

Vi erbjuder dig en nyckelroll som Driftchef där du strategiskt och operativt skall leda, samordna och utveckla driftenhet Brand, Styr och beredskap i göteborgsområdet samt dess individer mot de mål och utmaningar som vi har framför oss.
Som driftchef för enheten utgår du från Östra sjukhuset med ansvar för dina aktuella teknikområden inom Göteborg på till exempel Sahlgrenska, Mölndal, Högsbo och
Frölunda sjukhus.

Vi har ett starkt fokus på driftsäkerhet, ledarskap och förbättring så din kompetens kommer att vara viktig för oss att möta framtida förändringar och uppsatta mål.

I din roll som Driftchef kommer du i första hand ansvara för och arbeta funktionsorienterat för områdets och sjukhusens teknikområden. Du har även ett delat platsansvar för driftens lokalytor på Östra Sjukhuset.

Vidare leder och fördelar arbetet för de driftkoordinatorer, driftingenjör och drifttekniker som bildar vårt team.
Du ansvarar för arbetsmiljö, budget och personal för din driftenhet. Du representerar driften i mötesforum med övriga förvaltningen gällande Östra sjukhuset.

Här kommer du som drivs av ett stort ansvar och engagemang trivas, därav ser vi ditt ledarskap, personliga egenskaper och driv som viktiga faktorer.
Att vara chef på Västfastigheter innebär att du är med och påverkar vår välfärd, ett betydelsefullt och engagerande arbete med många intressenter.
Du rapporterar till Teknisk Chef för driftområde Göteborg och placering är vid Östra Sjukhuset i Göteborg.

Kvalifikationer

Lämplig teknisk gymnasieutbildning samt påbyggnadsutbildning motsvarande yrkeshögskola inom bygg, drift- och underhåll eller fastighetsdrift alternativt motsvarande utbildning/erfarenhet som bedöms likvärdig. B-körkort.

Du har sedan tidigare med dig gedigen erfarenhet inom fastighetsdrift samt goda dokumenterade ledarskapserfarenheter ifrån branschen inom fastighetsdrift och fastighetsförvaltning.

Rollen som driftchef har både inslag av strategiskt och operativt arbete och kommer passa dig som kan fatta snabba beslut, tar ett stort ansvar och visar dina medarbetare vägen genom ditt engagemang.
Vi har driftenheter på flera olika orter vilket innebär att det kommer att ingå resor i tjänsten.

Goda kunskaper i att kunna utrycka dig både i tal och skrift.

Vi utgår från Västra Götalandsregionens chefskriterier: värdegrundbaserat chefskap, kommunikativt chefskap, mål och resultatorienterat chefskap och utvecklingsorienterat chefskap. Det är även viktigt för oss att du står bakom och kan arbeta utifrån Västfastigheters kärnvärden; Hållbarhet, öppenhet och nytänkande.

Villkor

Körkort för personbil är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan senast 30 september.

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västfastigheters vision ”tillsammans skapar vi hållbara miljöer”. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4191
Kontakt
  • Peter Svensson Teknisk Chef, 0736-60 16 81
Facklig företrädare
  • Daniel Hansson VISION, 070-780 57 59
Publicerat 2020-09-09
Sista ansökningsdag 2020-09-30

Zurück zu Stellenangeboten