Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Gynekologi och reproduktionsmedicin

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Beskrivning

Verksamhetsområdet Gynekologi och reproduktionsmedicin omfattar både läns- region och nationell högspecialiserad vård. Vi bedriver akut och planerad vård av patienter med gynekologiska sjukdomar och vi har en stor reproduktionsmedicinsk enhet.

Arbetsuppgifter

Västra Götalandsregionen satsar stort på kvalitetsdriven verksamhetsutveckling. Som verksamhetsutvecklare är du ansvarig för samordning av patientsäkerhetsarbetet i verksamheten, du initierar och leder kvalitet- och förbättringsarbeten i samarbete med enheternas linjechefer och patientsäkerhets- och kvalitetsombud för att uppnå fastställda mål. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i verksamhetens ledningsgrupp där du tillsammans med gruppens övriga medlemmar ansvarar för att planera, leda och utveckla verksamheten. Du samarbetar också med verksamhetsutvecklare från andra verksamhetsområden och ingår i områdets grupp för kvalitet- och patientsäkerhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska eller sjuksköterska med flerårig erfarenhet inom vården. Utbildning i och erfarenhet av förbättringskunskap och/eller projektledning är meriterande för tjänsten.

Vidare är du bra på att arbeta såväl självständigt som i team. Du är tydlig, analytisk, drivande, trivs med att arbeta i team och är duktig på att skapa kontakter. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och är van vid att arbeta med Office-paketet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/4159
Kontakt
  • Verksamhetschef, Corinne Pedroletti , 072- 209 68 57
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Carina Deréus, 070- 082 40 16
Publicerat 2020-09-08
Sista ansökningsdag 2020-09-25

Zurück zu Stellenangeboten